Έκρηξη ηλεκτρονικής μουσικής στο Skyeland Festival

0

Από τις 29 ως τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα (στο Allou Fun Park), στου Ρέντη, το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Skyeland Festival. Οι συμμετέχοντες Djs, John Revox και Chris Idh, προετοιμάζονται μαζί με άλλους για το καλοκαιρινό γεγονός που θα φιλοξενηθεί στο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας μας.

Ο John Revox ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj της underground μουσικής το 2001. Το 2005 ολοκλήρωσε την παραγωγή του πρώτου EP δίσκου του. Το 2007 δημιούργησε την ομάδα “Hot Vocation” με τους Quentin Mosimman καιChristian Sims και τα κομμάτια τους έγιναν διεθνείς επιτυχίες.

Μέχρι και το 2008 η ομάδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιώντας περιοδείες. Έπειτα ο John Revox κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο “olé”. Από τότε συμμετείχε σε  διοργανώσεις και συναυλίες ανά τον κόσμο μέχρι και το 2015 που πολλά κομμάτια του, όπως τα “Freak It”, “Love, peace & happiness” έγιναν διεθνείς επιτυχίες. Αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο “full moon”.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1989, ο Chris IDH από πολύ μικρή ηλικία είχε επηρεαστεί από την RnB, την soul και την jazz μουσική. Αργότερα οδηγήθηκε στα μονοπάτια της House και στη συνέχεια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, μπαίνοντας έτσι στη διαδικασία της μουσικής παραγωγής. Έπειτα σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία. Η καριέρα του ως Dj ξεκίνησε το 2006 στο πλευρό του Dino MFU και τώρα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο Chris Idh έχει, μέχρι σήμερα, συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της house μουσικής σκηνής, όπως οι Little Louie Vega, Timmy Regisford, Quentin Harris,Dj Yass, Frankie Knuckles, Jojo Flores. Τα τελευταία 8 χρόνια έχει κυκλοφορήσει πολλά κομμάτια σε συνεργασία με πολλές εταιρείες όπως Suma Records, Look At You Records, Quantize Recordings, King Sreet Sounds κ.ά.

Αναδημοσίευση από http://www.ert.gr/ με πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.