Λογιστές της Αττικής: Εκλογές 18-25 Φεβρουαρίου 2017 (Ι)

0

Πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017, σε Ξενοδοχείο της Αθήνας

Η Γενική Συνέλευση αφορούσε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στην εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των Εκλογών της Ένωσης, μέσα στον Φεβρουάριο.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης κατόπιν των σχετικών αναγνώσεων των απολογισμών, έλαβαν τον λόγο μέλη της Ένωσης , ενώ παράλληλα είχαν ανοίξει και οι κάλπες της ψηφοφορίας του απολογισμού και της εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και εξελέγη η Εφορευτική επιτροπή για την οποία είχαν κατέλθει 2 ξεχωριστά ψηφοδέλτια.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής “βάζει” την ΕΦΕΕΑ  στη τελική ευθεία, της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου, την εβδομάδα από 18 έως 25 Φεβρουαρίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν:
Το διήμερο 18-19/02 στο ΣΕΦ, παράλληλα με διήμερο Σεμινάριο που διοργανώνει η Ένωση
-Από 20/02 – 24/02, στα Γραφεία της ΕΦΕΕΑ Ιουλιανού 42-46 στην Αθήνα
-Στις 25/02 στο ξενοδοχείο NOVOTEL παράλληλα με Σεμινάριο

Τέλος το foroline.gr, θα προσπαθήσει στο διάστημα αυτό , να μεταφέρει τις απόψεις των εκπροσώπων όλων των Παρατάξεων που κατέρχονται στις Εκλογές, για να γίνουν γνωστές οι Θέσεις και οι Απόψεις τους 

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.