Εκλογές ΕΦΕΕΑ: Σήμερα Σάββατο η τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας (Δείτε τους συνδυασμούς και τις θέσεις τους)

0

Ολοκληρώνεται σήμερα  Σάββατο 25/02, η εκλογική διαδικασία στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), που αφορά στην εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπόλοιπων οργάνων της Ένωσης.

Η εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου,  θα ολοκληρωθεί σε Σεμινάριο της Ένωσης στο Ξενοδοχείο Novotel σήμερα Σάββατο 25/02 και ώρες 09:00-15:00.

Από πληροφορίες μας μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν ψηφίσει συνολικά περίπου 250 λογιστές/τριες , ενώ αναμένεται ο αριθμός των ψηφοφόρων να “ανέβει” σήμερα τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας, έστω και αν η ημέρα συμπίπτει με το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΦΕΕΑ ,  δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αναφορά στην εκλογική διαδικασία, εκτός από μια σημείωση του προέδρου της Ένωσης στο θέμα του Σεμιναρίου του Σαββάτου.
Επίσης εντύπωση προκαλεί ότι δεν υπάρχουν αναρτημένοι -πάντα μέχρι αυτή την ώρα- οι 3 συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές  και τα ονόματα των υποψηφίων λογιστών/τριών. Μάλιστα για το θέμα υπήρξαν ενδεικτικά σχόλια σε σελίδες των Λογιστών στα social media.

Το site μας με Άρθρο-Αφιέρωμα του στις 18/02, παρουσίασε αναλυτικά τους συνδυασμούς και τα ονόματα των υποψηφίων  που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τα οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τέλος, το foroline.gr από την αρχή της διαδικασίας αυτής εξέφρασε την επιθυμία του,  να παρουσιάσει τις απόψεις και τις θέσεις ΟΛΩΝ των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές της ΕΦΕΕΑ  με την αποστολή ενός κοινού ερωτηματολογίου για όλους.
Θετική διάθεση επέδειξαν αρχικά όλοι οι εκπρόσωποι των συνδυασμών όμως, ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Φοροτεχνικών και πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ.Τσαμόπουλος Δημ., μας ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί τελικά να συμμετάσχει, λόγω της δομής των ερωτήσεων που του θέσαμε, γεγονός σεβαστό από τη πλευρά μας. Παράλληλα σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΑΣΦΕΕΑ), κ Λεωνιδόπουλο Παν, μας ενημέρωσε ότι λόγω φόρτου εργασίας οι απαντήσεις του θα μας αποσταλούν αργότερα, τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε. Τέλος οι εκπρόσωποι του Δικτύου Συνεργασίας-Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών, μας απέστειλαν τις απαντήσεις τους, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Για λόγους ίσης μεταχείρισης των συνδυασμών, μπροστά την εκλογική διαδικασία,  δεν θα δημοσιεύσουμε σήμερα τις ερωτήσεις & τις απαντήσεις του Δικτύου, αλλά επιφυλασσόμεθα να το κάνουμε μετά τις εκλογές μαζί με τις απαντήσεις της ΑΣΦΕΕΑ.

Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι θα πρέπει να αναδημοσιεύσουμε τις θέσεις των συνδυασμών οι οποίοι κοινοποιήθηκαν δημόσια, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των λογιστών και των λογιστριών, πριν το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Πηγή: Taxheaven
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΛΟΓΙΣΤΩΝ στην ΕΦΕΕΑ
Πηγή: Taxheaven 

Δεν βρήκαμε δημόσια δημοσίευση θέσεων της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.