ēthos: Το νέο juice bar της πόλης που θα λατρέψεις

0

Εσύ έφαγες όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σου σήμερα; Αν όχι, στο ēthos μπορείς να τα πιεις στο μπουκάλι και μάλιστα στους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Το νέο juice bar που άνοιξε στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί τα πρότυπα των καταστημάτων του εξωτερικού, και αποτελεί αμιγώς οικογενειακή υπόθεση. Βασική προτεραιότητα των ιδιοκτητών του είναι να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε έντιμες τιμές.

“Η ιδέα προέκυψε από ένα ταξίδι που είχε κάνει ο αδερφός μου στο Miami όπου υπήρχαν παντού Juice & Smoothie bars που πουλούσαν Açai και χυμούς. Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Καλιφόρνια έχουν τα πρωτεία σε τέτοιου είδους καταστήματα. Το είχαμε πάντα στην άκρη του μυαλού μας μιας και η μητέρα μου κι εγώ ήμασταν ανέκαθεν λάτρεις της υγιεινής διατροφής” εξηγεί η Αφροδίτη, η κόρη της οικογένειας.

ēthos: Το νέο juice bar της πόλης που θα λατρέψεις

“Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο έχει δικαίωμα στην καλή υγεία και τη βέλτιστη ευεξία. Κατά τη γνώμη μας ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι προνόμιο, αλλά αναγκαιότητα για μια ισορροπημένη, πλήρη και ευτυχισμένη ζωή.

Ο σκοπός και το όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να κάνει τη μετάβαση σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής όσο πιο εύκολα γίνεται χρησιμοποιώντας αγνές μη επεξεργασμένες πρώτες ύλες”.

ethos3

Στο μικρό και περιεκτικό μενού, το βασικό προϊόν είναι οι φρέσκοι oργανικοί χυμοί κρύας έκθλιψης, με φρούτα και λαχανικά, ιδανικοί για αποτοξίνωση αλλά και για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων. “Oι χυμοί μας συνδυάζουν τα λαχανικά που ξέρουμε ότι δεν τρώμε εύκολα με φρούτα, και ρίζες. Έτσι δημιουργούμε τους πιο θρεπτικούς και γευστικούς χυμούς που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Για τους πιο μυημένους υπάρχουν και raw πρωτεΐνες τις οποίες μπορούν να προσθέσουν στον χυμό τους ώστε να γίνει ένα ολοκληρωμένο γεύμα”.

“Πέρα από τους χυμούς το κατάστημά μας προσφέρει το αυθεντικό Açai το οποίο προμηθευόμαστε παγωμένο και όχι σε σκόνη.  Το Acai Berry είναι ένα μικρό σκούρο μωβ φρούτο που φύεται από αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το μικρό αυτό φρούτο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 & B12, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων, θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού”. Σκέψου το σαν ένα λαχταριστό παγωτό στην υφή αλλά στην πολύ πιο θρεπτική και υγιεινή εκδοχή του.

ethos6

“Σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία Taf coffee προσφέρουμε τον Espresso Pianeta Rainforest Alliance, Blend πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Rainforest Alliance. Στο κατάστημα μας θα βρεις επίσης και ροφήματα τσαγιού όπως το Macha Ninja το οποίο έχει 12 φορές τις θρεπτικές αξίες και μέχρι 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες οποιουδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού. Μία κούπα Matcha Ninja ισοδυναμεί με 10 κούπες πράσινου τσαγιού σε θρεπτικές αξίες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τέλος, υπάρχουν και διάφορα healthy snacks τα οποία αλλάζουν ανα περιόδους οπότε αν πεινάς μην ξεχάσεις να ρωτήσεις τι προσφέρεται εκείνη την μέρα”.

“Όλα είναι ιδιαίτερα στο μαγαζί μας και αυτό είναι που το κάνει μοναδικό.Σίγουρα το Açai είναι η Νο1 επιλογή καθώς δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα και ειδικά το αυθεντικό παγωμένο και όχι σε σκόνη.
Μετά θα έβαζα τα Ελιξήρια Ο6 & Ο7 τα οποία είναι δικές μας συνταγές. Το Ο6 έχει γάλα αμυγδάλου και espresso TAF και μπορείς να το έχεις μαζί σου στο γραφείο και να το πίνεις όλη την μέρα. Το Ο7 έχει γάλα αμυγδάλου και Σπιρουλίνα. Η σπιρουλίνα θεωρείται ως το πλέον θρεπτικό πλήρες συμπλήρωμα διατροφής. Είναι πλούσια πηγή πολλών σημαντικών θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, των σύνθετων υδατανθράκων, του σιδήρου και των βιταμινών Α, Κ και Β. Τέλος, να προσθέσουμε πως τα ελιξήρια Ο2 Green & Ο3 Roots τα οποία για πολλούς φαίνονται ιδιαίτερα έχουν προκύψει μετά από άπειρες δοκιμές στις αναλογίες ώστε να είναι ισορροπημένα στην γεύση και να μπορούν να καταναλωθούν από όλους”.

Η ομάδα του ēthos καταφέρνει να διασφαλίσει ότι οι χυμοί διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους μέσα από μια σειρά πραγμάτων και διαδικασιών που ακολουθεί. “Από την επιλογή των πιο φρέσκων πρώτων υλών από μικρούς παραγωγούς, την άμεση χυμοποίηση τους με την μέθοδο της κρύας έκθλιψης (cold press), την άμεση εμφιάλωσή τους στα μπουκαλάκια του ēthos και φυσικά με τους ελέγχους που έχουν γίνει σε εργαστήρια τροφίμων”.

info: ēthos, Πετράκη 30, Σύνταγμα, τηλ. 21 0324 9945    facebook.com/ethosjuices

Πηγή: http://www.madamefigaro.gr

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.