Ο «Αλέφαντος» για το δίλημμα «Ντε Νίρο ή Αλ Πατσίνο»

0

Ποιος Πασίνο μωρέ τώρα, πλάκα κάνουμε; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Από τον Κώστα Μανιάτη

Αυτός ξέρεις για τι είναι; Εδώ τον Αλέφαντο να ακούς. Αυτός είναι για να τον επάρεις, να του πεις “έλα εδώ, κάνε τον τυφλό, στράβωσε τη μούρη ότι κλαις και τέτοια, να σε λυπηθούνε λίγο μπας και πάρεις κανά όσκαρ και γεια σας”… Έλα μωρέ τώρα, φωνάζεις κιόλα… Τι φωνάζεις; ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΣΙΝΟ; ΞΥΠΝΑ. Μέχρι να σηκωθείς από την πολυθρόνα, σου έχουνε πυροβολήσει πατέρα, αδερφό, μπατζανάκη, τους Κορλεόνε όλους κι εσύ κοιμάσαι. ΚΟΙΜΑΣΑΙ! Πούντονας; Νάτονας, εδώ σου έχει φύγει, τρέχα να τον επρολάβεις, ΤΡΕΧΑ, Φρέντο και Φρέντο μας ζάλισες όλη μέρα ρε, ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.

Λοιπόν.

Έχεις τώρα όλους τους παιχταράδες, έχεις τις ηθοποιάρες, τον Ντενίρο, γίγαντας, φοβερός, ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ, άστο δεν πιάνεται και μου λες για το άλλονα, τον ένα πενήντα; Πού μιλάς; Με τον Αλέφαντο μιλάς.

Κι άμα ήτανε τόσο καλός που λένε οι Δανίκες και οι Τιμογιαννόπουλοι, αυτοί εκεί, τα δημοσιογραφάκια όλα, γιατί στον Νονό το 2 βάλανε τον Ντενίρο να παίξει; Γιατί τον εβάλανε, ξέρεις; Να σου πω εγώ γιατί. Για να το σώσει τον εβάλανε, έφευγε για Β εθνική το καράβι, είχε πάρει τον κατήφορο, σου λέει ο Κόπολας “Ντενίρο έμπα, σώσε τη χρονιά, δεν περπατάει με τίποτα, ούτε για προβολή στο Σινέ “Άσπρα Χώματα” δεν κάνει”. Εδώ εμένα να ακούς.

Έπειτα, είναι και το άλλο. Το ενενηντατέσερο πήραμε βιντεοκασέτα στην Προοδευτική να μελετήσουμε στα αποδυτήρια τον Φωστήρα πριν το ματς, να δούμε κινήσεις, τρεξίματα, χώρους, τέτοια και η γυναίκα μου ξέρεις τι είχε κάνει; Είχε γράψει κατά λάθος από πάνω το “Οργισμένο Είδωλο”. Τι να σου λέω τώρα; Ταινιάρα… ΤΑΙΝΙΑΡΑ, άστο, μην το ψάχνεις, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, ποιος σου μιλάει, ο Μουτσογιαννόπουλος; Κάτσαμε και το είδαμε με τους παίχται μέχρι το τέλος, εκεί μάτια κολλημένα, πάνω τους, φάτε τους, ΟΡΜΑΤΕ, μπουκέτο δεν χάσαμε, τρομερός ο Ντενίρο, ασύλληπτος.

Φεύγανε τα χέρια φοβερά, ωραία, παπ παπ κροσέ, άπερκατ, όλα, που ’σαι, έλα, πού πας, παπ παπ από δω, από κει, από κάτω, ντιρέκτ με τ’ αριστερό, ένα δύο τρία, γεια σου, σχόλασες, τράβα σπίτι να πλυθείς να φύγουνε τα αίματα, ΓΕΙΑ ΣΟΥ, μη γλιστρήσεις, να κρατιέσαι απ’ το σιφόνι.

Ό, τι θέλουμε λέμε τώρα;

Πάθανε την πλάκα τους οι πάντες. Γιάμαρης, Τσιμόπουλος, Τσεμενέγκος, παιχταράδες όλοι τους τότε στην Προοδευτική, τέσσερους πόντους από το τέλος τερματίσαμε, έξι άμα μετρήσεις και την ισοπαλία με Χαραυγιακό, μας την κλέψανε τελευταίο λεπτό, με τον Στράτο τον Κατσίνα να σφυράει το πέναλτι, ανύπαρκτο, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, από το μυαλό του το ‘βγαλε, του το φανέρωσε η Παναγία σ’ όνειρο το βράδυ. Ποιο πέναλτι ρε Κατσίνα να σε πετύχω έξω παπ παπ, αριστέρο δεξί, έφυγες, στον τόπο θα σ’ αφήσω, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Λοιπόν.

Και πάτε και λέτε ότι ο Πασίνο είναι καλύτερος από τον Ντενίρο και παραμύθια… Τα μαστιγώματα ξέρετε από που τα θέλετε; Από το Δερβένι εδώ, από την Ακράτα μέχρι τη Θεσσαλονίκη πάνω στα Διαβατά. Τι είναι αυτά τα πράματα ρε. Έχετε τρελαθεί; Αυτά είναι εγκλήματα ρε. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Εδώ τον εβάλανε να παίξει τον διάβολο και ξέρεις ποιος τον εκορόιδεψε; Ξέρεις; Ο Κιάνου ο Ριβ, ο μονοκόμματος, ο 70 κιλά αγγούρι, ο Βασίλης ο Τσάρτας της Παραμάου και της Γκόλντεμάγιε. Και φώναζε και έκανε και θα σου δείξω γω. Τι να δείξεις ρε; ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ; Έτσι είναι οι διαβόλοι, έτσι είναι οι σατανάδες; Έχεις δει τον Ντενίρο να σου κάνει τον σατανά στον “Δαιμονισμένο Άγγελο” να σου σηκωθεί η τρίχα κάγελο, να ξεχάσεις το όνομα σου, να πέσεις κάτω να φωνάζεις ήμαρτον Κύριε σώσε με… ΣΩΣΕ ΜΕ Μαρινάκη γίγαντα, ήμαρτον.

Λοιπόν;

Άκου να δεις τώρα, καταρχή ο Ντενίρο έχει δουλέψει, έχει κάνει ταξί, έχει κάνει τον κυνηγό, πιάνουν τα χέρια του, ανέβαινε πάνω στα βουνά, κυνήγαγε ελάφια, ήτανε πρώτος στο σημάδι, ΠΡΩΤΟΣ, πήδαγε το ελάφι, τι να πιάσει; Μπορούσε; Στο γάμα την έστελνε τη σφαίρα, δεν ήτανε κανένας απ’ αυτούς της νύχτας, σαν αυτόνε τον Σημαδεμένο να πουλάει ναρκωτικά, χαπάκια… Σήκωνε τα πρωταθλήματα τίμια, μάγκας μεγάλος, αυτός και ο πρόεδρος, δεν υπάρχουν άλλοι, στο λέω γω.

Κι ο Ντενίρο που ποτίθεται ότι έχει κάνει τον μαφιόζο, τον παλιάνθρωπο και τέτοια πράγματα, παραμύθια. Εδώ τι σου λέει ο Αλέφαντος, άσε τα άλλα.

Χαρακτήρας άριστος, οικογενειάρχης, με τα παιδάκια του, τα έτσι του… Σου λέει “έλα δω κύριε. Τι κάνεις εσύ τον μαφιόζο; Μάλιστα. Εγώ θα κάνω το Καλό Παιδί. Όχι ρε κερατάδες, παίζετε όλοι τα κακά παιδιά και τα έτσι και τα αλλιώς, εγώ θα κάνω το Καλό Παιδί και σκίζει η ταινία, ΣΚΙΖΕΙ, κατό κατομμμύρια εισιτήρια, 80 όσκαρ πήρε, ούτε ένα ο Σκορτσέζε, συνηθισμένος αυτός, δεν πειράζει, τράβα στα κτελ, κατέβα Κρεοκούκι να μαζέψεις καρπούζια, καλοκαίριασε. Αφού μόνο γι’ αυτό κάνεις. Ποιος Σκορτσέζε τώρα, υπάρχει στον χάρτη, πού είναι, τον εβλέπετε; Τι να λέμε τώρα.

Λοιπόν.

πηγή: http://provocateur.gr

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.