Μια φωτογραφική έκθεση για την Ελλάδα στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο

0

Η έκθεση φωτογραφίας «#my_greece»είναι ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα.Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι της ελληνικής κοινότητας του Instagram καταθέτουν την προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα. Οι ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις μας ξεναγούν εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική. Κάθε φωτογραφία μας παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επιχειρεί να μας αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα αυτού του τόπου.

#Γιακουμάκης Εμμανουήλ – giakoumakis_m – Σεϊτάν Χανιά

Η έκθεση φωτογραφίας «#my_greece» είναι η 7η έκθεση που διοργανώνει και επιμελείται η καλλιτεχνική ομάδα «Greek Instagramers Events» η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να συσπειρώσει την Ελληνική κοινότητα των φίλων αυτής της τέχνης δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Μέσα από τις δράσεις της ομάδας αναδεικνύεται το ταλέντο των φίλων της φωτογραφίας και καλλιεργείται το ομαδικό και δημιουργικό πνεύμα.

#Αποστολίδης Απόστολος – apostolos_gf – Θεσσαλονίκη

Η έκθεση «#my_greece» έχει ήδη παρουσιαστεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) στα Χανιά και μετά την Αθήνα θα φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας. Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2017 φιλοξενείται επίσης στο ανακαινισμένο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ANEK LINES αποτελώντας έτσι την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζεται εν πλω.

#Αβράμη Νάνσυ – nansyphotography – Τζουμέρκα

Η έκθεση συνοδεύεται από την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται στους εκθεσιακούς χώρους, σε επιλεγμένα καταστήματα και μέσω Internet. Το λεύκωμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού ολόκληρο το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών προσφέρεται στην οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Διοργάνωση: Greek Instagramers Events

#Παπαδάκου Aναστασία – apap77 – Αγκίστρι

Info
Εγκαίνια: 8 Οκτωβρίου, ώρα 19.30
Διάρκεια: 8-29 Οκτωβρίου, καθημερινά από 11.00 – 23.00
Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς (Αίθουσα Atrium)
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη

Πηγήhttp://www.clickatlife.gr/

Η αρχική φωτογραφία : #Χονδρογιάννης Γιάννης – giannis_chondrogiannis – Σούνιο

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ