«Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή» δωρεάν στον Δαναό

0
Με μήνυμα «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή» και σκοπό την ευαισθητοποίηση, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η ελληνική ταινία Re-Action, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη σκυλίτσα Roxy.
Μετά από προετοιμασία μηνών και την συγκέντρωση ενός λαμπερού καστ πρωταγωνιστών και συντελεστών, η ταινία Re-Action, είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό. Η ταινία αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους κινηματογραφική προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα φιλοζωίας.

Tην Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν την ταινία Re-Action, στον κεντρικό κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ της Λ. Κηφισίας, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τους πρωταγωνιστές.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία, Re-Action, είναι έργο συλλογικής προσπάθειας δεκάδων συντελεστών, οι οποίοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς, ενωμένοι κάτω από τον ίδιο κοινό σκοπό, την προσφορά προς τα ζώα και την αλλαγή των λάθος αντιλήψεων προς αυτά.
Η υπόθεση θέλει την Έλενα Βρανά (Τάνια Τρύπη), διάσημη καλλιτέχνη του θεάτρου και του τραγουδιού, να προσπαθεί να σώσει την δημόσια εικόνα της μετά από μία «άτυχη» δήλωση κατά των ζώων. Η απόφαση να υιοθετήσει ένα αδέσποτο, προκειμένου να φτιάξει το ίματζ της, θα είναι καθοριστική για τη ζωή της και τη σχέση της με τους δικούς της ανθρώπους.

Στον ρόλο του φιλόζωου πάτερα της Έλενα Βρανά, πρωταγωνιστεί ο Ντίνος Καρύδης, ενώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο ρόλο της κόρης της, κάνει η πραγματική κόρη της Τάνια Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, Τζένη Καζάκου. Μαζί τους συμμετέχουν οι Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Αντρέας Σταματόπουλος και ασφαλώς… η Ρόξυ!
Η ταινία Re-Action είναι το πνευματικό τέκνο του σεναριογράφου Αλέξανδρου Κατσάρη και του Αρτέμη Σαμοθράκη, που υπογράφει και την σκηνοθεσία. Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Π.Φ.Π.Ο., του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος. Στην εκδήλωση της παρουσίας της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής της Π.Φ.Π.Ο. καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.

 

Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΔΑΝΑΟΣ – Λ. Κηφισίας 109 / Μετρό Πανόρμου – Ώρα προσέλευσης 12:30 .

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.