Τα παγοδρόμια της Αθήνας

0



Έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι αποφεύγουν τα παγοδρομία γιατί «φοβάμαι πως αν πέσω κάτω, θα με πατήσουν οι υπόλοιποι με τα παγοπέδιλα». Ακόμα κι αν είστε ένας απ’ αυτούς, αξίζει να το δοκιμάσετε μια φορά για να επιβεβαιώσετε την αντίθετη άποψη: ότι είναι ασφαλή εφόσον προσέχεις και ότι είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά.

Αν πειστήκατε, βρείτε ποιο παγοδρόμιο της Αθήνας σας βολεύει, ντυθείτε καλά και αρχίστε τις βόλτες σας.

Αν βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας μετά τα ψώνια σας, το παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε την παγωμένη βόλτα σας με μια από τις παραστάσεις του Μεγάρου- εδώ θα τις δείτε αναλυτικά.
Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ ανά άτομο για απεριόριστη παραμονή στην πίστα ενώ αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα ιδιαίτερο μάθημα για αρχάριους, η τιμή ανέρχεται στα 10 ευρώ για 15 λεπτά.

Πού θα πάτε: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκαλη, Αθήνα.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. και Σαββατοκύριακα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. Το παγοδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980602014.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Ice n’ skate

Το Ice n’ Skate που βρίσκεται στο Αιγάλεω είναι μόνιμο, επομένως μπορείτε να το επισκεφθείτε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και να κάνετε μαθήματα πατινάζ ή χόκεϊ. Αν κουραστείτε, διαθέτει καφέ ενώ μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας στο κατάστημα με τα είδη πατινάζ.
Το εισιτήριο κοστίζει 9 ευρώ για απεριόριστο πατινάζ.

Πού θα πάτε: Εμμανουήλ Παππά 7, Αιγάλεω.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και σαββατοκύριακα από τις 12 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21221332357.

Το παγοδρόμιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

*Φωτογραφία: kallitheacity.gr

Το αγαπημένο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να κάνουν βόλτες στην πίστα του παγοδρομίου του δωρεάν με μόνο προαπαιτούμενο την υποχρεωτική ηλεκτρονική προεγγραφή, που μπορείτε να κάνετε εδώ.
Επιβάλλεται επίσης να χαζέψετε το χριστουγεννιάτικο χωριό του πάρκου, να κάνετε βόλτα δίπλα στο κανάλι και να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις του, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίσαμε την αφήγηση του παραμυθιού του Σιδερόγιαννου από τον αγαπημένο μας Διονύση Σαββόπουλο.

Πού θα πάτε: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λεωφ. Συγγρού 364.

Ωράριο λειτουργίας: όλες τις ημέρες από τις 10 π.μ έως τις 10 μ.μ. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Για ψώνια και βόλτες στον πάγο
Athens Heart

*Φωτογραφία: athensheart.gr

Αν προτιμάτε το Athens Heart για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε και το παγοδρόμιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Στα θετικά του συγκαταλέγεται το ότι είναι κλειστό με μια ειδική τέντα κι έτσι μένει πάντα ανοιχτό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν έξω.

Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά άτομο με απεριόριστη παραμονή στην πίστα.

Πού θα πάτε: Πειραιώς 180, Ταύρος.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τις 3 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και σαββατοκύριακα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. μέχρι τον Απρίλιο.

Τηλέφωνο: 6940665707.

Village shopping & more στον Ρέντη

Σε περίπτωση που μένετε πιο κοντά στη Θηβών, το Village Ρέντη σας βολεύει περισσότερο. Εκεί μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να πεταχτείτε μέχρι το Allou Fun Park ή το Allou Kingdom για έξτρα διασκέδαση και να κλείσετε τη βόλτα σας κάνοντας φιγούρες στην παγοπίστα.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ ανά άτομο για απεριόριστη παραμονή στον πάγο.

Πού θα πάτε: Θηβών 228.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τις 4 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και σαββατοκύριακα από τις 11 π.μ. έως τις 12 π.μ. μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Τηλέφωνο: 6940665707.Τα παγοδρόμεια της Αθήνας

Στα χριστουγεννιάτικα χωριά της Αθήνας
Santa Claus Kingdom στο M.E.C Παιανίας


*Φωτογραφία: ml2.gr

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο χωριό, τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το τρενάκι Christmas Express και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Santa Claus Kingdom, τα παιδιά αλλά και εσείς μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας και στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του M.E.C Παιανίας.

Το εισιτήριο είναι ενιαίο για όλα τα παιχνίδια και το βραχιολάκι και ανέρχεται στα 14 ευρώ για κάθε παιδί και 8 ευρώ για τους συνοδούς. Αν νιώθετε τυχεροί, μπορείτε να πάρετε μέρος και στον διαγωνισμό του Mama365 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις.

Πού θα πάτε: M.E.C Παιανίας, λεωφ. Λαυρίου 301.

Τηλέφωνο: 2106199777.

Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ. μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Αηδονάκια

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα μπορείτε να κάνετε πατινάζ στην πίστα του χριστουγεννιάτικου χωριού που έχει στηθεί στα Αηδονάκια. Εκεί, τα παιδιά, εκτός της παγωμένης βόλτας τους, μπορούν να διασκεδάσουν στα αμέτρητα παιχνίδια του χώρου και εσείς να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη. Το ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής κοστίζει 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια. Η μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι 3 ευρώ ανά συμμετοχή ενώ υπάρχουν και συμφέροντα πακέτα μαρκών. Για να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό του Mama365.gr.

Πού θα πάτε: Διονύσου 155, Μαρούσι.

Τηλέφωνο: 2106198274.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 4 μ.μ. έως 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακο 10 π.μ. έως 11 μ.μ.

Christmas Factory


*Φωτογραφία: grekomania.ru

Το πιο δημοφιλές ίσως χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και παγοδρόμιο. Μετά την χριστουγεννιάτικη βόλτα σας στο πανέμορφα στολισμένο Christmas Factory και τη συμμετοχή των παιδιών στη Σχολή Μαγείας, αξίζει να βάλετε τα δυνατά σας στην παγωμένη πίστα του.

Πού θα πάτε: Πειραιώς 100, Αθήνα.

Τηλέφωνο: 2103416847.

Ωράριο λειτουργίας: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Η είσοδος κοστίζει 5,5 ευρώ ενώ ισχύουν και κάποιες προσφορές. Το οικογενειακό 4 ατόμων ανέρχεται στα 4 ευρώ ανά άτομο, ενώ το εισιτήριο ανέργων και πολυτέκνων στα 4,5 ευρώ. Από Δευτέρα έως Παρασκευή ισχύει η προσφορά του εισιτηρίου 1+1 δώρο. Για το παγοδρόμιο, το κόστος είναι επιπλέον 10 ευρώ για μία ώρα στην πίστα.

πηγή: mama365.gr

 


Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.