Δηλώσεις 2015 : Οι “Ανούσιοι” ή “Άλλη μια τρύπα στο Νερό” !!!

0

mia-trupa-sto-nero

Το Υπουργείο  Οικονομικών συνεχίζοντας τη διαχρονική “τακτική” της έκθεσης του σε ανούσιες και συνάμα γελοίες αποφάσεις , παρέτεινε για 27 και 20 ημέρες την υποβολή των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων αντίστοιχα.

“Στο ίδιο έργο Θεατές …”
Για μια ακόμα χρονιά φορολογούμενοι και κυρίως οι Λογιστές βρίσκονται μπροστά στην ατολμία , στη προχειρότητα και στην αναλγησία της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών(ΥΟ).

Είναι πλεονασμός πια , να επαναλάβουμε τους λόγους της διαπίστωσης αυτής , έχουμε αναφερθεί (βλ. τελευταίο άρθρο μας για το θέμα  ) εκτενώς και “κουραστικά” σε αυτό και η επανάληψη δεν ξέρουμε αν βοηθά…

Θα θέλαμε απλά να προσθέσουμε ότι ο Ιούλιος είναι ένας απίστευτα επιβαρυμένος μήνας , ιδίως για τους επαγγελματίες και τις εταιρείες , τόσο από πλευράς υποχρεώσεων , όσο και από πλευράς οικονομικών επιβαρύνσεων και τα αποτελέσματα που προσδοκά το ΥΟ στον τομέα της είσπραξης φόρων θα είναι τελικά πενιχρά , πιστοποιώντας για ακόμα μια φορά τη λαϊκή ρήση… Κάνατε και πάλι μια τρύπα στο νερό !!!

Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε…
Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη συνεχώς ανανεούμενη σελίδα μας για τις Δηλώσεις 2015 και…
Καλό Κουράγιο !!! Ολι Ρεν πρώην κοινοτικός επίτροπος,01-03-2010)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015 – ΟΔΗΓΙΕΣ

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.