Τα Φιλαράκια: Αν θέλεις να κάνεις την γάτα σου να σε μισήσει…

0

Δεν είναι δύσκολο να κάνεις τη γάτα σου να σε μισήσει. Αν σκέφτεσαι να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι (αν και δε θα σου το πρότεινα), να ξέρεις ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Το μικρό σου τριχωτό μπιφτεκάκι θα σε μισεί μέχρι τον τάφο του.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Το αλάνθαστο σχέδιο επίθεσης

1. Κάνε δυνατούς ήχους συχνά, και ξαφνικά. Ακόμα καλύτερα να τους κάνεις όταν κοιμάται η γάτα σου.

2. Σήκωνε τη γάτα σου και αναμάλλιαζε την με κάθε ευκαιρία. Μίλα της δυνατά με μωρουδίστικη φωνή.

3. Κυνήγα την μέσα μέσα στο σπίτι, χαζογελώντας με ψιλή φωνή (…μήπως άρχισες να καταλαβαίνεις γιατί οι γάτες αντιπαθούν τα παιδιά;)

4. Κοίτα επίμονα τη γάτα κατευθείαν μέσα στα μάτια με χαρωπό και σατανικό βλέμμα. Όσο πιο γουρλωμένα τα μάτια σου τόσο το καλύτερο. Που και που να της φωνάζεις κιόλας με ενθουσιασμό “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΤΟΥΛΑ!”

5. Στρίμωξε την και κάνε την μπάνιο. Να της φέρεσαι τρυφερά και να της μιλάς καθησυχαστικά. Να προσέχεις να μην πέφτει νερό στα μάτια της και να βεβαιωθείς ότι η θερμοκρασία του νερού είναι χλιαρή. Μετά να την επιβραβεύσεις με κάποια καλή λιχουδιά. Θα σε μισήσει όπως και να ‘χει.

6. Να φέρνεις πολλούς φίλους σου στο σπίτι, και να τους συστήνεις έναν έναν στη γάτα σου. Να είσαι πολύ τυπικός/τυπική και να λες στους φίλους σου να είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και να κοιτάνε τη γάτα σου συνέχεια στα μάτια.

7. Όταν τη χαϊδεύεις, και αφού έχει αρχίσει να νιώθει ασφάλεια, κατευθείαν άρχισε να της πειράζεις την κοιλιά. Αν μπορείς φόρα και σκληρά γάντια.

8. Να φέρεις ένα γατάκι στο σπίτι όταν δεν το περιμένει. Να βεβαιωθείς ότι είναι το πιο χαριτωμένο γατάκι που υπάρχει, και να του δίνεις συνέχεια σημασία μπροστά στη γάτα σου. Να του επιτρέπεις να πηγαίνει και να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα να κάθεται στα αγαπημένα σημεία της γάτας σου. Πάρε της όλα τα παιχνίδια της και δώσε τα στο καινούριο γατάκι. Και όσο το κάνεις αυτό να την κοιτάς κατευθείαν στα μάτια.

Τώρα απλά χαλάρωσε και περίμενε (όσο μπορείς να χαλαρώσεις με μία γάτα που σχεδιάζει την απόλυτη καταστροφή σου) και δρέψε τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Αν το περιεχόμενο αυτού του άρθρου δε σου φαίνεται καθόλου παράξενο τότε ίσως και να είναι διαφωτιστικό για εσένα.

* Από το www.whycatwhy.com- πηγή: http://lepet.photography 

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.