Όλες οι Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία – Κυριακή 05/07/2015

0

ekloges 2014 foroline

Αναλυτικές Πληροφορίες δίνουμε σήμερα , Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 , για τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος στη Χώρα μας…

Διαβάστε αρχικά τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – ΠΔ 38 Προκήρυξη Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα . ενώ παρακάτω βλέπετε το Ψηφοδέλτιο του Δημοψηφίσματος.

PSIFODELTIO

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο ψηφίσετε , σε όλη την επικράτεια.
(Πάτησε πάνω στη φωτογραφία)

adeia eklogikh foroline

καθώς και Διευκρινίσεις ως προς τον τρόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015


Οι ετεροδημότες που έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 30/04/2015 ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους και όχι στον τόπο καταγωγής τους
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 07.00 έως 19.00 της Κυριακής 5 Ιουλίου. Δικαίωμα ψήφου στο δημοψήφισμα έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που κατά την ημέρα της ψηφοφορίας βρίσκονται εντός της επικράτειας, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων του κράτους και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.Η διαδικασία πραγματοποιείται στα ίδια εκλογικά τμήματα, (με εξαίρεση τα ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών), που διεξήχθησαν και οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

 Υπενθύμιση : Επιτρέπεται μόνο  +  στην επιλογή που θα επιλέξετε στο ΝΑΙ ή στο ΟΧΙ
Δεν επιτρέπεται ούτε “Χ” ούτε “V”

Εδώ μπορείτε να δείτε τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και τη Σελίδα του Υπουργείου “Δημοψήφισμα 2015”
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα 2 έγγραφα που αναφέρονται και στο ψηφοδέλτιο του Δημοψηφίσματος.
Όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι είναι επίσημοι και οι Πληροφορίες που αναγράφονται προέρχονται από αυτούς και μόνο. 
Η Ομάδα Συνεργατών Foroline-ADC , δεν εκφράζει καμία άποψη επί των πληροφοριών αυτών παρά μόνος τις παραθέτει , προς ενημέρωση των Ψηφοφόρων.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.