Υποτροφίες ιδρύματος Ωνάση: Προυποθέσεις-προθεσμια αιτήσεων

0

Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το νέο πρόγραμμα υποτροφιών προς Έλληνες για την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-19

Οπως αναφέρει το ίδρυμα, η Παιδεία, ως μοχλός κοινωνικής ανάπτυξης και προσωπικής εξέλιξης, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο συνδράμει διαχρονικά στην ενίσχυση του δικαιώματος για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στα αγαθά της Παιδείας, της Υγείας και του Πολιτισμού.

Απώτερος στόχος, η απελευθέρωση των δυνάμεων όσων επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους, να διακριθούν στον τομέα τους, να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Σταθερή πυξίδα, η επιβράβευση της αριστείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ίδρυμα Ωνάση εδώ και 40 χρόνια στηρίζει αδιάκοπα τους νέους επιστήμονες, ερευνητές και καλλιτέχνες, ενώ συνεχίζει να θέτει την Παιδεία στο επίκεντρο των δράσεών του, με σκοπό τα ευρύτερη οφέλη της κοινωνίας. Συνεπές, λοιπόν, στον πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα των εκπαιδευτικών υποτροφιών, από το 1978, το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το νέο πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες για το 2018-19.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες αφορά στη χορήγηση υποτροφιών για σπουδές πλήρους παρακολούθησης στο εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και καλλιτεχνικών κλάδων, καθώς και για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα,σε επιλεγμένους κλάδους.

Οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων και χορήγησης υποτροφίας αναφέρονται στα κείμενα των αντίστοιχων προκηρύξεων και οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος Ωνάση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 28 Φεβρουαρίου 2018.



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.