Η γελοιογραφία της Ημέρας… (Με Σχόλιο)

0

του Δημήτρη Γεωργοπάλη από το http://www.real.gr/

Σχόλιο Foroline
Τούτος ο Αύγουστος που λήγει… Μόνο ο μήνας αφιερωμένος στα “μπάνια του λαού” δεν ήταν !!!
Είχε τα πάντα… Ήταν πυκνός σε Ειδήσεις και Αποφάσεις , ήταν ο μήνας που φαίνεται να καθορίζει τη ζωή των Πολιτών αυτής της Χώρας για πολλά , πάρα πολλά χρόνια απ’ εδώ και πέρα !!!
Είχε τα πάντα… Είχε τη τελική “μετάλλαξη” μιας Κυβερνητικής πλειοψηφίας που μόλις πριν από 1 μήνα είχε πάρει μια τελείως διαφορετική εντολή από τη συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών , είχε Νέο Μνημόνιο , το 1ο με τόσο μεγάλη και  ευρύτατη κοινοβουλευτική αποδοχή , είχε “πτώση” της Κυβέρνησης , άρα και προκήρυξη εκλογών  και κατά συνέπεια λοιπόν και νέα Κυβέρνηση 22 ημερών ζωής !!!
Είχε τη μεγαλύτερη εισροή χιλιάδων απελπισμένων Προσφύγων στη Χώρα μας και στη γειτονική Ιταλία , με την “Ευρώπη των Λαών και της Αλληλεγγύης” , να παρακολουθεί απαθής τα αποτελέσματα της δικής της πολιτικής… Δηλαδή του “κουβά των ανθρώπινων ψυχών” στον οποίο έχουν μετατραπεί οι 2 Χώρες αυτές του Νότου !!!
Ο καθένας και η καθεμία από εμάς μπορεί να κρίνει τι απ΄όλα αυτά που είχε… Ο Αύγουστος ήταν θετικό και τι αρνητικό…
Μη ξεχάσει όμως τα 2 φεγγάρια που ο φετινός Αύγουστος επίσης… Είχε !!!

Διαβάστε επίσης το πιο δημοφιλές άρθρο στο site μας τη εβδομάδα που πέρασε
Το Άρθρο μας

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.