Μια σημαντική είδηση, που αφορά στην Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας.

0

Αγαπητή/έ Κυρία/ε

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο site www.foroline.gr με την επωνυμία «Forolineυζήν» 
Όπως γνωρίζετε από την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, ισχύει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας των Προσωπικών δεδομένων (GDPR) και το site www.foroline.gr με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας και στα προσωπικά δεδομένα σας, επιθυμεί την συναίνεση σας για την αποστολή σε εσάς του καθημερινού newsletter & των 
email του site.
Επιπροσθέτως σας γνωρίζουμε ότι το μοναδικό προσωπικό δεδομένο που διατηρούμε για εσάς, είναι το email που καταχωρήσατε κατά την δωρεάν εγγραφή σας,στο site Foroline.gr.

Αν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το καθημερινό newsletter & email από το site www.foroline.gr  πατήστε Διαγραφή ώστε να μην λαμβάνετε newsletter & email από το site foroline.gr.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το καθημερινό newsletter & email από το site www.foroline.gr  πατήστε ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ώστε να λαμβάνετε newsletter & email από το site foroline.gr.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση σας είναι απόλυτα σεβαστή από τη μεριά μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Η Ομάδα του www.foroline.gr


Διαβάστε επίσης:
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.foroline.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.