Πέντε beach party απόψε και αύριο

0

Τα beach bar της Αττικής κάνουν πάρτι και μας περιμένουν για σφηνάκια και χορό μέχρι πρωίας στην άμμο.

 

Salsa Sundays στο Bolivar
Ακτή του Ήλιου, τηλ.: 6970367684, 210 9831018

Κάθε μέρα κι άλλο πάρτι είναι η φάση στο Bolivar (δείτε όλα τα events ανά ημέρα εδώ https://www.facebook.com/pg/BolivarBeachBar/events/) αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο… καλοκαιρινά χορευτικό απ’ όλα, το Salsa Sunday της Κυριακής 15 Ιουλίου θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βραβείο. Εδώ θα χορέψουμε πάνω στην άμμο σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Kizomba και Reggaeton, θα πιούμε εξωτικά κοκτέιλ και… θα φροντίσουμε να έρθουμε νωρίς, γιατί από τις 20.00 που ξεκινά το πάρτι ως τις 21.00 η είσοδος θα είναι ελεύθερη (από τις 21.00 και μετά, θα κοστίζει 10€ με ποτό). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.





Let’s Dance @ ΚΑΠΕ
Λεγραινά, τηλ.: 693 456 7897

Ποιος θα το περίμενε, ότι μέσα σε λίγα χρόνια η πιο μυστική παραλία της Αττικής θα γινόταν μια από τις πιο δημοφιλείς –και θα φιλοξενούσε και beach party. Το μεγάλο πάρτι του ΚΑΠΕ θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 14/7 στις 19.00, ό,τι πρέπει για να δούμε και το φαντασμαγορικό του ηλιοβασίλεμα, και θα κρατήσει μέχρι… όσο αντέξετε. Λεπτομέρειες εδώ.

Ultimate Dance Party στο Divers
Μιαούλη 10, Ζούμπερι, τηλ.: 2294 097477

Ένα all star line up (Playmen, Angie Karagianni, DJ The Boy, Giorgos Reisopoulos, Frankee R. και πολλοί ακόμα) αναλαμβάνει τα decks ενός από τα πιο αγαπημένα μας beach bar, του Diver’s στο Ζούμπερι που είναι ό,τι πρέπει και για τις βραδινές βουτιές μας και για τις ολονύχτιες χορευτικές φιγούρες μας πάνω στην άμμο. Το απόλυτο dance πάρτι ξεκινά σήμερα 14 Ιουλίου στις 20.00, και η είσοδος κοστίζει 12€ με ποτό. Λεπτομέρειες εδώ.

Jamie Lewis & Nikos Diamantopoulos στο Del Mar
Αυλακίου 76, Πόρτο Ράφτη

Τους λάτρεις της house μουσικής, το Σάββατο 14 Ιουλίου, αν τους ψάχνετε θα τους βρείτε όλους στο Πόρτο Ράφτη, όπου ένας ζωντανός θρύλος του είδους, ο Jamie Lewis, θα αναλάβει για μια βραδιά τα decks του παραλιακού Del Mar. Μαζί του, ο «δικός μας» DJ και παραγωγός Nikos Diamantopoulos, εγγυάται επίσης χορό μέχρι πρωίας. Το πάρτι ξεκινά στις 22.00, και λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Τα μεσημεριανά πάρτι του Holy Spirit Beach Bar  
Ακτή Βάρκιζας, τηλ: 6987291638

Το λαοφιλές κοκτεϊλάδικο της Γλυφάδας μετακομίζει εδώ και τρία χρόνια στο Yabanaki της Βάρκιζας, και μας κακομαθαίνει με σούπερ κεφάτα πάρτι και εκλεκτούς προσκεκλημένους DJs να αναλαμβάνουν τα decks του. Φέτος εγκαινίασε και τα μεσημεριανά κυριακάτικα πάρτι, για να κάνει τις καλοκαιρινές Κυριακές μας ακόμα πιο κεφάτες, πιο ενδιαφέρουσες, πιο χορευτικές. Εννοείται πως έχει φέρει μαζί του τα κοκτέιλ για τα οποία το αγαπήσαμε, όπως το Rum Forest Rum, με ρούμι και passion fruit, και το Fantastic Boyfriend, με βότκα, καρύδα και raspberry, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 8€.

πηγή:www.in2life.gr



 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.