Τα μπαρ που πας με…τις σαγιονάρες

0

Πάρτε σαγιονάρες, πάρτε την παρέα, πάρτε τα μαγιό σας,  και ζήστε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σας βράδια στα πιο ωραία, χαλαρά, «ανεβαστικά» και χύμα beach bars της Αττικής.

του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Castus Beach Bar
56ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Παλαιά Φώκαια, τηλ. 694 536 9149

Λίγο έξω από την Ανάβυσσο, στην παραλία του Θυμαριού ένα καλοστημένο beach bar απλώνει ξαπλώστρες, αναπαυτικά πουφ και στρώματα εκεί που σκάει το κύμα, παίζει χαλαρωτικές μουσικές και σερβίρει καθαρά ποτά και δροσερά κοκτέιλ σε νορμάλ τιμές – από 6€ το απλό ποτό, στα 8€ τα κοκτέιλ. Must να το επισκεφθείτε πριν δύσει ο ήλιος για να απολαύσετε όπως πρέπει τη στιγμή.




Moana Beach House
Yabanaki Beach, Ακτή Βάρκιζας, τηλ: 697 406 3065

To πρώτο από τα δύο beach bars του Varkiza Resort ανοίγει από το πρωί για καφέ, ποτό και φαγητό, βγάζει μαξιλάρες και αναπαυτικά πουφ πάνω στην άμμο για να αράξουμε δίπλα στη θάλασσα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ανεβάζει την ένταση με μουσικές από γνωστούς Djs – Jason Wasabi, John John, Tasos Philippou, JoJo κ.α.- οι οποίοι παίζουν κατά κύριο λόγο ηλεκτρονική μουσική. Από τις 19.00 και μετά η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 8€ και τα κοκτέιλ 9€.

Holy Spirit Beach Bar
Yabanaki Beach, Ακτή Βάρκιζας, τηλ: 694 657 3266

Το «αδερφάκι» του cocktail bar της Γλυφάδας είναι το δεύτερο beach bar που φιλοξενείται στο Yabanaki και ακολουθεί τον ίδιο δρόμο ανοίγοντας σε καθημερινή βάση τις πόρτες του για εξαιρετικά κοκτέιλ (προφανώς), και μουσικές που εναλλασονται κάθε μέρα της εβδομάδας – rock, pop, reggae κ.α. Εδώ πιάνει παραλία και η ομάδα του PIXI, η οποία στήνει τις Κυριακές του καλοκαιριού μεσημεριανά party με ηλεκτρονική μουσική στα οποία γίνεται του… Αγίου Πνεύματος.

Mojito Bay
Παραλία Λομπάρδας – Αγία Μαρίνα, 33o χλμ Αθηνών – Σουνίου

Σταθερό στις καλοκαιρινές του επάλξεις για ακόμα ένα καλοκαίρι το beach bar – θεσμός της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Μαρίνας συνεχίζει ακάθεκτο να διοργανώνει κάθε μέρα και ένα διαφορετικό πάρτι και μας προσκαλεί για ποτό, χορό, βουτιές και γενικότερο ξεφάντωμα στην ακρογιαλιά. Τα πάρτι Discokinissi για παράδειγμα αναβιώνουν αγαπημένες χορευτικές μελωδίες από το παρελθόν, οι λάτιν βραδιές φέρνουν χορευτές και live μουσική από την Κούβα και την Βολιβία, ενώ έλληνες καλλιτέχνες στήνουν τις δικές τους συναυλίες (βλ. Ελένη Δήμου). Το απλό ποτό κοστίζει 7€, τα κοκτέιλ στα 9€.



Kouros
50ό χλμ. Παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, Παραλία Αλυκών Αναβύσσου, τηλ: 2291 040804

To surf club ορόσημο της Αναβύσσου ανοίγει καθημερινά από το πρωί για καφεδάκι και μαθήματα surf, SUP, windsurf και λοιπά για αρχάριους και μη και συνεχίζει μέχρι το βράδι για χαλαρό ποτάκι (προς το παρόν) και ξεφάντωμα (προσεχώς από Αύγουστο) με cocktail parties και μπόλικες live εμφανίσεις που θα ανακοινωθούν σήμερα. Γιατί υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να σκίζεις τα κύματα το μεσημέρι και τα κοκτέιλ το βράδυ; Το απλό ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ στα 8€.

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 697 2042

Χύμα, νησιώτικος, φιλικός, παρεϊστικος, χαλαρός. Ο Ινδιάνος έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σωστού beach bar και γι’ αυτό προτιμάται από νεαρόκοσμο ο οποίος τα βράδια γεμίζει τις αιώρες, τις ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια του για να απολαύσει παγωμένη μπύρα, νόστιμα μπέργκερ και club sandwich και να ακούσει ψαγμένες μουσικές – από reggae μέχρι ροκ. Συχνά και εδώ τα live από νεαρά σχήματα μουσικών που καλύπτουν όλο το φάσμα των εναλλακτικών ακουσμάτων. Το απλό ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ στα 8€.

πηγή: www.in2life.gr




Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.