Όμορφες αυγουστιάτικες βραδιές στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

0

Οι συνήθεις Πέμπτες-και όχι μόνο- στον δροσερό κήπο του Νομισματικού Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας με όμορφες μουσικές

του Γιώργου Χαρωνίτη

Eva Sakellari

Μας ταξιδεύει μουσικά σε γνωστές soul, funk, pop, jazz επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις με «πειραγμένες» διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια! Η βραδιά θα γεμίσει με μουσική που προσφέρουν η Joss Stone, η Etta James και πολλές άλλες πασίγνωστες τραγουδίστριες αλλά και με original συνθέσεις της Εύας Σακελλάρη όπως το καλοκαιρινό καινούργιο της single με τίτλο “Money Friend”. (Πέμπτη, 9 Αυγούστου)




Dilemma in Cineland

Ο Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κιθάρα, loops) μας παρουσιάζουν ορχηστρικά θέματα από τη δισκογραφία τους καθώς και μουσικές και τραγούδια που έχουν ακουστεί σε αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες. Η παράσταση είναι ένα μαγικό μουσικό ταξίδι συναισθημάτων μέσα σε έναν κήπο που θα θυμίζει θερινό μουσικό σινεμά. (Πέμπτη, 23 Αυγούστου)

Αδάμ Τσαρούχης & Marian Georgiou: «La Luna»

Δυο εξαιρετικοί και διαρκώς ανερχόμενοι καλλιτέχνες, η Μάριαν Γεωργίου και ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση La Luna με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου. Θα απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια από την Ιταλία και την Ελλάδα αλλά και από το διεθνές ρεπερτόριο υπό το φως της Πανσελήνου! (Κυριακή, 26 Αυγούστου)

Τίνα Αλεξοπούλου: «J’ai rêvé d’une nuit»

Με αφορμή το καινούργιο της single J’ai rêvé d’une nuit, μας παρουσιάζει μερικά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της το οποίο θα περιέχει την διασκευή του «Αστέρι μου Φεγγαρι μου» (Φαίδρα) του Μίκη Θεοδωράκη στα γαλλικά. Μαζί με αγαπημένα τζαζ κομμάτια, κεφάτα swing, γαλλικά ρομαντικά τραγούδια, παθιασμένα μιούζικαλ αλλά και ελληνικές διασκευές του ’50 και του ’60. (Πέμπτη, 30 Αυγούστου)

πηγή: www.athinorama.gr


Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.