Ανακαλύψτε τα μυστικά των Καρυάτιδων

0

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Instituteσυνεχίζουν τον κύκλο ξεναγήσεών τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης,την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Η ξενάγηση ξεκινάει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, με κατεύθυνση προς το Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο λάμπει φωτισμένο κάτω από τον αττικό ουρανό, ένα ήρεμο απόγευμα, όταν πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει.




Μια αξέχαστη νυχτερινή ξενάγηση, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας, που μας ταξιδεύει πολλές χιλιετίες πίσω.

Ανακαλύψτε τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και θαυμάστε τις μετώπες του Παρθενώνα, τις Κόρες, τους Κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα.

Ημερομηνία: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, 19:00

Αφετηρία: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Τερματισμός: Μουσείο Ακρόπολης

Διάρκεια Ξενάγησης: 1,5 ώρες Συνολική διάρκεια δράσης: 2 ώρες

Κόστος ξενάγησης: 10 € /άτομο
Παιδιά έως 15 ετών: 5 €/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου)

Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας)

Πληροφορίες/Κρατήσεις: Τηλ.: 2103250341

Σημείο συνάντησης:
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Τριπόδων 23, Πλάκα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)

(Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας και να πληρώσετε τη συμμετοχή σας στην ξενάγηση θα πρέπει να βρίσκεστε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης 15 λεπτά νωρίτερα, στις 18:45)

Πηγή: http://www.ert.gr/


Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.