Κλήρωση forolineυζήν: Με θέατρο ξεκινάμε την νέα χρόνια

0

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, ένα κομμάτι της “πίτας” ανήκει στον πολιτισμό και στη ψυχαγωγία. Το πνεύμα αυτό εμπνέει και  τη φετινή  κλήρωση μας .
Το forolineυζήν προσφέρει σε πέντε τυχερούς,  5 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση:

Με λένε Έμμα” του Ντάνκαν ΜακΜίλαν
από την Ομάδα Νάμα, στο Σύγχρονο Θέατρο

Τις λεπτομέρειες και τους όρους της Κλήρωσης, που θα διαρκέσει από 07/01/2019 μέχρι
την Παρασκευή  19 Ιανουαρίου  2019, τις παραθέτουμε παρακάτω.
Καλή επιτυχία λοιπόν …

Δείτε τις λεπτομέρειες της  Κλήρωσης μας, αλλά και τη παρουσίαση της θεατρικής παράστασης που σας προτείνουμε να δείτε συμμετέχοντας στη κλήρωση.

Η συμμετοχή σας στη Κλήρωση, προϋποθέτει μόνο την δωρεάν εγγραφή σας στο foroline.gr .
Η εγγραφή γίνεται στην Αρχική σελίδα του site και όσοι εγγραφούν μαζί με τους ήδη εγγεγραμμένους θα μπουν στη κλήρωση που θα γίνει στα Γραφεία μας, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 (τελευταία ημέρα εγγραφής 18/01/2019)  για τη απόκτηση των 5 διπλών προσκλήσεων της θεατρικής παράστασης που έχουμε επιλέξει, από 5 εγγεγραμμένους στο site μας.

(Στην Αρχική σελίδα και στην δεξιά μπάρα πάνω βρίσκεται το σημείο εγγραφής
όπως στη φωτογραφία)

Η εγγραφή απαιτεί μόνο τη δήλωση ενός υπαρκτού μεηλ και κανενός άλλου προσωπικού στοιχείου και δεν δημιουργεί ουδεμία υποχρέωση στον/ην εγγεγραμμένο/η , ο/η οποίος/α θα λαμβάνει τα άρθρα του site μας στο μεηλ του/ης.
Βεβαίως οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο/η εγγεγραμμένος/η , μπορεί να διαγραφεί από το site και να μην λαμβάνει τα άρθρα μας , μέσα από μια εύκολη  διαδικασία που προτείνεται.
Αυτοί που θα κληρωθούν θα ειδοποιηθούν από εμάς μέσω mail με οδηγίες για την παραλαβή των προσκλήσεων που κέρδισαν, με μοναδική τους υποχρέωση να παραλάβουν οι ίδιοι τη πρόσκληση τους από το “Σύγχρονο Θέατρο” και δίνοντας  μας τα ονοματεπώνυμα τους μόνο, τα οποία θα αναγράψουμε στο site μας και τα οποία θα κοινοποιήσουμε στο Σύγχρονο θέατρο για να παραλάβουν την ημέρα της παράστασης (την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019) τις προσκλήσεις τους.

Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των συμμετεχόντων, να αρνηθούν την κοινοποίηση του ονοματεπώνυμου τους, απλά στη περίπτωση αυτή δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή της πρόσκλησης τους, η οποία -πρόσκληση- θα δοθεί στον/ην επόμενο/ην επιλαχόντα ή επιλαχούσα της κλήρωσης. 

Οι πέντε 2πλές προσκλήσεις θα δοθούν για την παράσταση
της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 στις 21:00

Το foroline.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα και για οποιοδήποτε λόγο, να αναβάλει ή να ακυρώσει τη κλήρωση, με ανακοίνωση του που θα αναρτηθεί στη ίδια στήλη που δημοσιεύθηκε η παρούσα, 


Διαβάστε εδώ για την Παράσταση που θα κληρώσουμε τις 5 διπλές προσκλήσεις.

Με λένε Έμμα” του Ντάνκαν ΜακΜίλαν
από την Ομάδα Νάμα, στο Σύγχρονο Θέατρο


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το “Σύγχρονο  Θέατρο” για την παραχώρηση των προσκλήσεων και την Υπεύθυνη επικοινωνίας του Θεάτρου κα Μαρία Αναματερού



Comments are closed.