Forolineυζήν: Τα αποτελέσματα της Κλήρωσης μας

0

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, των 5 διπλών  προσκλήσεων,  για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης:

«Με λένε Έμμα» του Ντάνκαν ΜακΜίλαν
από την Ομάδα Νάμα, στο Σύγχρονο Θέατρο

Οι τυχεροί της Κλήρωσης μας ήταν κατά σειρά οι

Χρ*****α Κα****η
Π***********λου Ιο******ης
Α*******η Σω*****ία
Μί******ς Α***ς
Βέ***α Τσ******λή

(Τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης δεν αναγράφονται κανονικά για λόγους σεβασμού των προσωπικών δεδομένων τους, και κοινοποιήθηκαν μόνο στη διεύθυνση του Θεάτρου για την παραλαβή των προσκλήσεων)

Παράλληλα δόθηκαν και οι  οδηγίες στους νικητές της Κλήρωσης, που ανέφεραν τα εξής:




  1. Η δωρεάν πρόσκληση που κερδίσατε είναι 2 ατόμων και αφορά στην παρακολούθηση της παράστασης  «Με λένε Έμμα» του Ντάνκαν ΜακΜίλαν από την Ομάδα Νάμα, στο Σύγχρονο Θέατροαποκλειστικά και μόνο την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 21:00.
  2. Η αποδοχή της πρόσκλησης προϋποθέτει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 21/01/2019 και ώρα 19:00, είτε απαντώντας στο παρόν μέηλ ή τηλεφωνώντας στο γραφείο μας (τηλ. 210 8677 114), ώστε να μας δώσετε μόνο το ονοματεπώνυμο σας για να το κοινοποιήσουμε στο Θέατρο για την παραλαβή της πρόσκλησης σας. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι την παραπάνω ημέρα & ώρα, η πρόσκληση σας θα δοθεί στον/ην πρώτο/η επιλαχόντα/σουσα της  Κλήρωσης.
  3. Την πρόσκληση σας θα την παραλάβετε την ημέρα της παράστασης (Πέμπτη 24/01/2019) από το Ταμείο του θεάτρου επί της οδού Ευμολπιδών 45, 11854 Γκάζι* αναφέροντας το ονοματεπώνυμο που μας έχετε κοινοποιήσει (μέχρι 21/01/2019). Σας ενημερώνουμε ότι για την παραλαβή της πρόσκλησης θα πρέπει να βρίσκεστε στο θέατρο 30′ νωρίτερα, δηλαδή μέχρι τις 20:30 την ημέρα της παράστασης.
  4. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η πρόσκληση δεν ανταλλάσσεται για άλλη ημέρα  και δεν είναι εφικτή επίσης η παράδοση της σε άλλο άτομο απ’ αυτό που μας έχετε κοινοποιήσει μέχρι την Δευτέρα 21/01/2019,

Διαβάστε εδώ για την Παράσταση που κληρώσσαμε τις 5 διπλές προσκλήσεις.

«Με λένε Έμμα» του Ντάνκαν ΜακΜίλαν
από την Ομάδα Νάμα, στο Σύγχρονο Θέατρο



Comments are closed.