Το σπίτι-κλουβί που νοικιάζει η IKEA με 0,77 ευρώ τον μήνα στην Ιαπωνία

0

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Τόκιο και μάλιστα θα έχει ενοίκιο μόλις 99 γιεν ή 0,77 ευρώ τον μήνα.

Η Ikea θα νοικιάσει μόνο ένα τέτοιο διαμέρισμα, το οποίο, φυσικά, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα δικά της έπιπλα. Η σουηδική εταιρεία δέχεται αιτήσεις έως την 3η Δεκεμβρίου από ενδιαφερόμενους ενοικιαστές, οι οποίοι πρέπει να είναι πάνω από 20 ετών.

ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai0

Ο ενοικιαστής θα υπογράψει μισθωτήριο έως τις 15 Ιανουαρίου 2023, ενώ θα πληρώνει και τους λογαριασμούς του διαμερίσματος.



ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai1

Ασφαλώς, στα 10 τ.μ., πρόκειται για ένα πάρα πολύ μικρό διαμέρισμα, όμως η Ikea δηλώνει ότι έκανε ό,τι μπορεί για να εκμεταλλευτεί τους διαθέσιμους χώρους.

ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai2

«Ένα από τα βασικά κλειδιά είναι να γίνει καλή χρήση του κάθετου χώρου. Κοιτάζοντας το δωμάτιο στις τρεις διαστάσεις του, ανοίγονται νέες δυνατότητες σε έναν περιορισμένο χώρο», αναφέρει η εταιρεία.

ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai3

Το Τόκιο είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου, με 14 εκατ. κατοίκους, με αποτέλεσμα αυτά τα micro-διαμερίσματα να αποτελούν τάση.

ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai4

Η Ikea προωθεί το διαμέρισμά της με τη βοήθεια μίας μασκότ-καρχαρία, που παίζει τον ρόλο του μεσίτη στα σχετικά βίντεο.

Η Ikea έχει μπει στην αγορά των ακινήτων και αλλού. Στην Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, έχει κατασκευάσει προσιτά σπίτια σε συνεργασία με την εταιρεία Skanska.

 

πηγή: moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.