«Μαζεύουμε πέδιλα και κάλτσες για τους Γερμανούς»!!!

0

«Ασυγκράτητοι» είναι οι Έλληνες χρήστες του Twiitter, μετά την είδηση ότι η γερμανική Deutche Bank Κινδυνεύει με χρεοκοπία . Οι περισσότεροι μάλιστα … δηλώνουν:  #JeSuisDeutscheBank!
Το #DeutscheBank αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα hashtag στο ελληνικό Twitter, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.
«Πολλοί Έλληνες κατηγορούν τις αποφάσεις της Γερμανίας για την αστάθεια, την ύφεση και την ανεργία», αναφέρει το BBC προσθέτοντας ότι η ενδεχόμενη πτώση της Deutsche Bank ήταν αναμενόμενο να οδηγήσει ποικίλα σχόλια στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα. Ιδού:

Stefanos @Stefanossp
H σκέψη μας δίπλα στην τράπεζα αυτές τις δύσκολες στιγμές #DeutscheBank

ΑΝΑΠΟΔΟΣ @ANAPODOS2
Τέτοια χαρά με την κατάρρευση της #DeutscheBank είχε να πάρει ο Έλληνας από τότε που σηκώσαμε την κούπα στην Πορτογαλία.

ο κυριος μανος @manoskrt
Eμ.. αν δεν κόβεις απόδειξη για τις τυρόπιτες οι συνέπειες είναι αναπόφευκτες #DeutscheBank


nasoszxc @naszxc

Είμαστε όλοι #DeutscheBank

Βλαχοεστέτ @giopso105cdc21-8a34-4f0e-b8d6-e32c0e8db563
Θεσσαλονίκη τώρα RIP #DeutscheBank

Βελζεβούλα ‏@velze_voula
Άδειασαν τα σούπερ Μάρκετ στην Γερμανία. Χάος! Πανικός! #DeutscheBank

Κανάλι ® ‏@kanaliotis
Εμείς εδώ στη γειτονιά φτιάξαμε ήδη μια ομάδα αλληλεγγύης στην #DeutscheBank Μαζεύουμε λουκάνικα, πέδιλα, λευκές κάλτσες. Ότι έχει ο καθέναςbbec6241-a5d6-4850-8e18-90506316c3a1

ΚΟΠΡΙΤΗΣ ‏@KOPRITHS
Μετά θλίψεως ενημερώνω ότι οι Γερμανίδες εκδίδονται για ένα στρούντελ! #DeutscheBank!

George Pleios @gplios
Ας καλωσορίσουμε την #DeutscheBank στην Ελλάδα του 2010 κι ας ψιθυρίσουμε στον Σόϊμπλε “είναι ο καπιταλισμός της φούσκας ηλίθιε”

Ca236wjWAAEKWwR.jpg largeΧρηστος Φαταούλ-ας ‏@chrisfas61
Στο Καστελόριζο μεταβαίνει αύριο εκτάκτως η Άνγκελα Μέρκελ για να ανακοινώσει την ένταξη της Γερμανίας στα μνημόνια. #DeutscheBank

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.