Λογιστές : Γενική Συνέλευση στις 20 Φεβ. 2016 (ΕΦΕΕΑ)

0

Τη Τακτική Γενική Συνέλευση της πραγματοποιεί η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016. στο Ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα.

Τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου, με αποκορύφωμα τη Πρόταση της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, και η μετατροπή των Λογιστών σε άμισθους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, η συνεχιζόμενη ανηλεής και επαχθής υπερφορολόγηση σε ότι κινείται ή μη και η εξάρθρωση κάθε εργασιακού δικαιώματος, βρίσκονται  στο επίκεντρο των θεμάτων που απασχολούν τον Κλάδο.

Η συλλογική αντίδραση και η συλλογική διεκδίκηση αιτημάτων, που αφορούν στη ζωή μας , στη καθημερινότητα μας και στη κοινωνία γενικότερα, θα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να αποτελέσει συνείδηση για κάθε Λογιστή και Λογίστρια.
Δεν έχει σημασία αν “χθες” δεν αντέδρασε, έχει σημασία Σήμερα να συνειδητοποιήσει ότι μόνο ΜΑΖΙ ,Μαζί με όλους τους Συναδέλφους, Μαζί με τη κοινωνία, μπορούμε κάτι να καταφέρουμε.

Η επιλογή της Συμμετοχής, είναι επιλογή επιβίωσης και ελπίδας…
Η Συμμετοχή μας στους Συλλόγους, με όλα τα αρνητικά που πιθανόν υπάρχουν, είναι μια επιλογή για τη ενωτική συμπόρευση του Κλάδου, μια επιλογή διεκδίκησης σε ένα περιβάλλον απόλυτα δυσμενές.

ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, λοιπόν στη Συνέλευση του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2016, οι Λογιστές που είναι εγγεγραμμένοι στην ΕΦΕΕΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.