Ο Αμερικανός Τραμπ-ούκος

0

Και να που ένας Τραμπ, άνοιξε την κλειδαρότρυπα, και έκανε τον Αμερικανό, ηδονοβλεψία στο όνειρο μιας νέας, ξανά πανίσχυρης Αμερικής.
Έκλεισε πονηρά το μάτι, με περισσό θράσος κατήγγειλε το «σύστημα» και χαριεντιζόμενος με τους πολίτες υπονόησε ότι μαζί του θα ανακτήσουν ισχύ, εμπιστοσύνη, αύξηση των εισοδημάτων τους..
Αυτός, που με ομολογημένη την χρήση- και κατάχρηση κάθε (βρώμικης) ευκαιρίας που του έδωσε η Αγορά έγινε κυρίαρχος.
«Δες με. Μπορείς κι εσύ» είναι το μήνυμα που σκορπά ρίγη
Ο Τραμπ τουιτάρησε σε έξι εκατομμύρια «ακόλουθους» του μια φράση που αποδίδεται στον Μουσολίνι: «Είναι καλύτερα να ζήσεις μια μέρα σαν λιοντάρι παρά 100 χρόνια σαν πρόβατο». Και πολλοί Αμερικάνοι θεώρησαν  πως ήρθε η ώρα να κάνουν την  επανάστασή τους.
Ο Τραμπ είπε, πως αν πυροβολούσε κάποιον στην Πέμπτη Λεωφόρο δεν θα έχανε ούτε μία ψήφο. Και οι οπαδοί του, δεν έκαναν ούτε μία διάψευση.
Όσο ο χυδαίος του τρόπος, προβληματίζει το κατεστημένο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος , τόσο οι ψηφοφόροι μαγεύονται.
Γιατί ο Τραμπ είναι ο χαμένος «τσαμπουκάς» των Αμερικάνων.  Καραγκιόζης με βαμένα μαλλιά, που καθυβρίζει τους διαδηλωτές, τις γυναίκες, έναν μουσουλμάνο ή έναν Μεξικανό…Το ιδανικό του νταή
Ο άνθρωπος που αναγεννήθηκε θριαμβευτικά, την μέρα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ο εν δυνάμει σωτήρας του Έθνους.
Αυτός, που ο αποπροσανατολισμένος και κολακευμένος λαουτζίκος, ίσως τον ενθρονίσει στο οβάλ γραφείο.
Φανταστείτε! Ένας φασίστας με πρόσβαση στα πυρηνικά. Αλίμονο…

Η ΒΕΡΕΝΙΚΗ
email@vereniki

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.