Μάθετε ότι…

0

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/01, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων, εκτός από πέντε σχολικές μονάδες σε τρία συγκροτήματα, λόγω ειδικών προβλημάτων. Πρόκεται για τα δημοτικά σχολεία: 14ο, 120ο και 38ο, καθώς και το 24ο Γυμνάσιο και το 24ο Λύκειο.Δείτε τις περιοχές, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά στους δήμους -εδώ –

  • Δεν θα διεξαχθούν πανελλαδικά πλειστηριασμοί ούτε την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, έπειτα από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή, τηνΤετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ.
  • Για την επικοινωνία των πολιτών με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, λειτουργεί,
    ο δεκαψήφιος αριθμός κλήσεων 213-1621000 (ώρες: 7:00-17:00).
                                         Ο πενταψήφιος αριθμός κλήσεων 15515 καταργείται.


    Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων σε δήλωση πόθεν έσχες
    (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ)
                                          Τηλέφωνο:210-4802100 (Γ.Γ.Π.Σ.&Δ.Υ).
  • Υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης εγκαινιάζει ο ΟΑΕΔ. Οι πολίτες μπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στο πενταψήφιο αριθμό 11320, ώστε να λαμβάνουν πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του Οργανισμού και οδηγίες για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.