ΟΑΕΕ: Μπες στον Ατομικό λογαριασμό σου…

0

Ο ΟΑΕΕ παρέχει πια στους ασφαλισμένους του τη δυνατότητα να “βλέπουν” ηλεκτρονικά τον “Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου” μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Στον “Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου” εμφανίζονται  στοιχεία που αφορούν στον ασφαλιστικό βίο του στον ΟΑΕΕ, τυχόν οφειλές που υπάρχουν, οι πληρωμές κάθε ασφαλισμένου προς τον Οργανισμό κλπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει πρόσβαση ο Ασφαλισμένος, είναι η εγγραφή του στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ.
Για τη διαδικασία της εγγραφής μπορείτε να συμβουλευτείτε τη στήλη μας ΧΡΗΣΤΙΚΑ , στα θέματα ΟΑΕΕ.

Διαβάστε επίσης τη σχετική Ανακοίνωση

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,                                                        

ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ                           

             ΟΑΕΕ

      ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

Βασική επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενσωμάτωση και αφομοίωση νέων ηλεκτρονικών Υπηρεσιών στη λειτουργία του και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο “Ατομικός Λογαριασμός Ασφαλισμένου” υλοποιεί το στόχο αυτό, παρέχοντας στους ασφαλισμένους άμεση πρόσβαση στα ατομικά τους στοιχεία και, παράλληλα, εξυπηρέτηση, χωρίς να είναι απαραίτητη η επικοινωνία ή προσέλευσή τους στις κατά τόπους Υπηρεσίες.

Ο ΟΑΕΕ καλεί τους ασφαλισμένους του να εγγραφούν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού (www.oaee.gr ) και να αξιοποιήσουν άμεσα τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία.

 

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.