ΕΣΠΑ: Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ντοκιμαντέρ & Animation

0

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΠ) του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας/επικοινωνίας των υπαγόμενων σε αυτήν ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» και ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» και με στόχο την προβολή και την ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τα θεματικά πεδία παρέμβασης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων προτίθεται να ενισχύσει φεστιβάλ κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ και animation προκειμένου να δημιουργήσουν εντός του προγράμματός τους μία ολοκληρωμένη θεματική ενότητα (αφιέρωμα) σε ένα εκ των θεματικών πεδίων παρέμβασης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ανατρέξουν στο έγγραφο «Μεθοδολογία επιλογής πράξεων» (βλ. Σχετικά αρχεία) στο πλαίσιο της δράσης δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης των πολιτών στα πεδία παρέμβασης των ΕΠ ΜΔΤ και ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ μέσω διοργάνωσης ειδικών αφιερωμάτων εντός του προγράμματος προβολών σε φεστιβάλ κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ και animation.

Η υποβολή προτάσεων θα είναι δυνατή από 25/04/2016 έως 25/06/2016.

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Είδος

Ανακοίνωση

Σχετικά αρχεία

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.