Δευτέρα 6 Ιουνίου: 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών Live CIS

0

Ολοκληρώνοντας  τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα των εμπορικών software η εταιρία Live C.I.S. διοργανώνει το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών.

Σημαντικές προσωπικότητες του χώρου των οικονομικών και των νέων τεχνολογιών πρόκειται να χαιρετίσουν την εκδήλωση ενώ οι Συνεργάτες από όλη την Ελλάδα θα ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις, την τεχνολογική πρόοδο της πλατφόρμας υπηρεσιών Live C.I.S. καθώς και τις εξελίξεις που αφορούν την κατάκτηση της παγκόσμιας αγοράς.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά σχόλια και εμπειρίες πελατών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Live C.I.S. ενώ θα παρακολουθήσουν και την βράβευση διακεκριμένων Συνεργατών της εταιρίας.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση των Συνεργατών τόσο στις τεχνολογικές πρωτοτυπίες του προγράμματος όσο και στο κομμάτι της εμπορικής πολιτικής που έχει υιοθετήσει η εταιρία Live C.I.S.

Το συνέδριο θα κλείσει με ευχάριστη συναναστροφή και ανταλλαγή απόψεων με ποτό, σνακ και ζωντανή μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο συμβολισμού για το όραμα της εταιρίας να συνεχίσει να ταξιδεύει προς το μέλλον με ανοδικά σταθερή ταχύτητα.

Στο Τρένο του Ρουφ τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 4μ.μ.  οι προσκαλεσμένοι θα «ταξιδέψουν» σε μια διαδρομή που αναπόφευκτα οδηγεί στο μέλλον.

Η Live C.I.S. ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι της το 2013 όταν δυο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της πρωτοποριακής  ιδέας που είχαν συλλάβει.

Η αρχική ιδέα των δημιουργών ήταν να κατασκευάσουν ένα εμπορικό λογισμικό ( software), τελείως διαφοροποιημένο σε λειτουργία αλλά και εμπορική πολιτική σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λογισμικά της αγοράς.Η εταιρία έδωσε σάρκα και οστά στο Live C.I.S. ,μια εξ’ ολοκλήρου web πλατφόρμα πλήρους εμπορικής διαχείρισης επιχειρήσεων.

Η λειτουργία του είναι απλή και φιλική στον χρήστη , τον απαλλάσσει από όλα τα κόστη ενός προγράμματος τοπικής εγκατάστασης, του δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου ενώ του παρέχει πληθώρα άλλων υπηρεσιών που συντελούν στην καλύτερη δυνατή διαχείριση της επιχείρησής του.

Η εμπορική πολιτική της εφαρμογής ακολουθεί τις επιταγές της αγοράς έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές και εξελίξεις στον οικονομικό τομέα , δίνοντας στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να πληρώνει ανάλογα με τον όγκο των εργασιών του και μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.livecis.gr

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.