«Ελ. Βενιζέλος»: Έμμισθη προυπηρεσία-κατάρτιση για 100 νέους

0

Εκατό θέσεις εργασίας για νέους και νέες από 19 έως 29 ετών, έμμισθης επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης του αεροδρομίου, προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΔΑΑ.

Ειδικότερα, ο ΔΑΑ προσφέρει μέσω του προγράμματος «Airport Praxis 2» εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους. Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου «Airport Praxis 1» του 2014, στο οποίο συμμετείχαν 70 νέοι και νέες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις, ηλεκτρονικά έως τις 30/6/2016, μεσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

* Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία είτε να υλοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους και να εργασθούν σε διάφορους τομείς της εταιρείας αεροδρομίου. * Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που επιθυμούν να εργασθούν στον επιχειρησιακό/τεχνικό τομέα

Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που επιθυμούν να εργασθούν στον επιχειρησιακό/τεχνικό τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος και για το πρόγραμμα “Airport Praxis 2” του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στη διεύθυνση http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.