ΕΝΦΙΑ: Πάμε τέλος Αυγούστου, για την ανάρτηση του

0

Στο τέλος Αυγούστου φαίνεται ότι πηγαίνει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, των οποίων η εκκαθάριση-επεξεργασία ξεκινά στις 18/08.
Το θέμα που ανέδειξε πρώτο, τα πάντα έγκυρο και έγκαιρο https://www.taxheaven.gr/, σε ανάρτηση του από τις 16/08 επιβεβαιώνεται, από τη δημοσίευση της καθυστέρησης  και απ’ άλλα μέσα.

Συγκεκριμένα το https://www.taxheaven.gr/, ανέφερε: Η εκκαθάριση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. είναι μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται σε πολλά στάδια και διαρκεί αρκετές ημέρες, ενώ επισημαίνει ότι το  ίδιο είχε συμβεί και την περσινή χρονιά. Το προσωρινό κλείσιμο της εφαρμογής Ε9 είχε γίνει στις 9.10.2015 και τα εκκαθαριστικά είχαν αρχίσει να αναρτώνται στις 22.10.2015.

Θυμίζουμε και πάλι  πως ο ΕΝΦΙΑ για το 2016 θα καταβληθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να έχει καταληκτική ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου και την τελευταία στις 31/01/2017. Σημειώνουμε δε

Το συνολικό ποσό που θα  πληρώσουν οι φορολογούμενοι εκτιμάται να ανέλθει στο ποσό των 3,5 δισ. ευρώ.

Θα θέλαμε τέλος να επισημάνουμε και πάλι , ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος οι φορολογούμενοι να «αγωνιούν» και να βιαστούν να δουν τα ηλεκτρονικά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, με το δεδομένο ότι η 1η δόση του φόρου θα καταβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Ως εκ τούτου θα έχουμε όλο το χρόνο στη διάθεση μας να «κατεβάσουμε» εκκαθαριστικό και δόσεις ώστε να είμαστε εμπρόθεσμοι στη συγκεκριμένη υποχρέωση μας.

Για τη διευκόλυνση σας, αμέσως μετά την ηλεκτρονική ανάρτηση τους , θα δημοσιεύσουμε στο site μας, οδηγό εκτύπωσης των δόσεων και των εκκαθαριστικών

Δείτε εδώ όλη τη σχετική ανάρτηση του https://www.taxheaven.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.