Φορολοταρία ΑΑΔΕ: Δείτε μόνοι σας, αν κερδίσατε σήμερα (οδηγίες)

0

Διαβάστε τις οδηγίες, για να δείτε αν κερδίσατε κάποιο ποσό στη φορολοταρία που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η κλήρωση του Μαΐου θα γίνει στις 29/05/2018
  • Από την κλήρωση, όπως και κάθε φορά, αναδεικνύονται 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ.
  • Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
  • Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.
  • Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Μπείτε λοιπόν μόνοι σας για να δείτε,  αν τελικά κερδίσατε κάποιο ποσό, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες

 Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μπείτε στη σελίδα της ΑΑΔΕ

Ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Προς το τέλος της ιστοσελίδας θα δείτε την εικόνα

Πατήστε στις Δημόσιες κληρώσεις και θα μπείτε στην επόμενη σελίδα
Πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Καταχωρήστε τους κωδικούς taxinet που διαθέτετε και πατήστε ΟΚ

Πατήστε ΕΙΣΟΔΟΣ

… και τέλος πατήστε Εκτύπωση, όπου στο αρχείο pdf που θα «ανοίξει» θα δείτε πόσους και ποιους λαχνούς διαθέτετε όπως και να δείτε αν κερδίσατε.
Επισήμανση
Ο οδηγός αυτός δημοσιεύεται για τη διευκόλυνση σας, και για έναν λόγο ακόμα…
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε στον Λογιστή σας, για να ενημερωθείτε αν κερδίσατε κάποιο ποσό. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.