Το Ενημερωτικό μας Site…

Το Site μας foroline.gr , δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Ομάδα Συνεργατών Foroline ως μετεξέλιξη του http://foroline.blogspot.gr/, με την φιλοδοξία να αποτελέσει ένα εργαλείο ενημέρωσης των Πελατών και των Φίλων του Γραφείου μας.

Με τον τρόπο αυτό θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα , όλοι/ες  οι Φίλοι/ες μας, κερδίζοντας χρόνο και αμεσότητα στη Πληροφορία σε θέματα Φορολογικής , Εργατικής Νομοθεσίας, σε θέματα γενικής Οικονομικής ενημέρωσης, αλλά και σε ειδήσεις που αφορούν στο Πολιτισμό, και στην Εκπαίδευση, στη Κοινωνία.

Στη πορεία βρέθηκαν κοντά μας, πολλοί φίλοι και φίλες που εκτίμησαν τη προσπάθεια μας συμμετέχοντας με την εγγραφή τους στο site, «ανεβάζοντας» συνεχώς τον αριθμό των μελών μας που είναι εγγεγραμμένοι στο δικτυακό μας τόπο.

Αναγνωρίζοντας ότι στο διαδίκτυο η πληροφορία παρέχεται αφειδώς και μάλιστα πολλές φορές κουραστικά  επαναλαμβανόμενη, επιλέξαμε να «Ανακαλύπτουμε ότι έχει σημασία…» στη καθημερινότητα και αυτό να προβάλλουμε μέσα από τις σελίδες μας.
Χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, αλλά και θέματα πιο χαλαρά, σε μια καθημερινότητα που πολλές φορές λειτουργεί με κανόνες επιβίωσης.

Παράλληλα σε μόνιμες σελίδες μας, παρουσιάζουμε θέματα με συνεχή ανανέωση και ενημέρωση, στα οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση(ακόμα και αν δεν έχει εγγραφεί στο site), να διαβάσει, να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει, ελεύθερα και δωρεάν.

Το site foroline.gr  απευθύνεται σε όλους με έμφαση στους φορολογούμενους, στους εργαζομένους, στους συνταξιούχους  και σε μια καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να υποκαταστήσει ή συναγωνιστεί εξειδικευμένα site που απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών και προσφέρουν ειδήσεις, πληροφορίες και εργαλεία στο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο.

«Ανακαλύπτουμε ότι έχει σημασία…»  Σεβόμενοι πάντα την εργασία και το κόπο των ανθρώπων που παράγουν κείμενα, ειδήσεις, γνώμες ή απόψεις. Δίνουμε πάντα τη Πηγή με σαφή ένδειξη και επισήμανση.

Ιανουάριος 2016. Μια ακόμα προσπάθεια στη κατεύθυνση της βελτίωσης της εικόνας και της ενημέρωσης που προσφέρει το site www.foroline.gr…»Ανεβάζουμε» το Ανανεωμένο site  Foroline ADC, το οποίο αναβαθμίσαμε τεχνολογικά και εικαστικά για να σας προσφέρουμε ευκολότερη και καλύτερη ενημέρωση.