Καλώς Ηρθατε… Ανακαλύψτε το site

0

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο μας site Foroline ADC, το οποίο αναβαθμίσαμε τεχνολογικά και εικαστικά για να σας προσφέρουμε ευκολότερη και καλύτερη ενημέρωση.

Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση με μια επιλεγμένη είδηση κάθε μέρα σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Σας παρουσιάζουμε τις δυνατότητες του site:

Welcome_banner_728x90

H επιλεγμένη ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,θα την βρίσκετε πρώτη στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Νέα ταξινόμηση των ειδήσεων σε ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη, όπως:

StudiesΑκόμα μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά στο “Συνοψίζοντας” , την επισκόπηση του Τύπου και των Ειδήσεων της Ημέρας, ενώ στο “Εκ βαθέων..”, θα ανακαλύψετε μικρές «ρωγμές» στην καθημερινότητα

Ο επισκέπτης μπορεί να συνεχίσει να κάνει Δωρεάν Εγγραφή στο Site – για να λαμβάνει στο email του αμέσως τα νεώτερα μας άρθρα και επείγουσες ενημερώσεις αλλά και να σχολιάζει τις ειδήσεις μας.

Como-Publicar-Um-Site-Que-Não-Está-Pronto-0Παράλληλα, για όσους επισκέπτες επιθυμούν να βλέπουν τις ειδήσεις σε χρονική ροή, μπορούν να επιλέξουν την παρουσίαση σε μορφή blog.

Είμαστε εδώ λοιπόν , με Καθημερινή παρουσία και συνεχείς βελτιώσεις, δημιουργώντας έναν Οδηγό Επιβίωσης… Στην Οικονομία, στην Αγορά, στον Πολιτισμό !!!

Με εκτίμηση
Η ομάδα Foroline ADC.foroline_adc_sc_logo_588_135

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.