Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο …

0

… Ανοίγοντας ένα καινούργιο !!!  Το site foroline.gr στις επόμενες ημέρες θα “ανέβει” με μια  νέα εικόνα, με τη ίδια φιλοσοφία , με περισσότερα θέματα , περισσότερους Συνεργάτες , πιο εύχρηστη δομή.
Ολοκληρώνοντας λοιπόν αυτόν το κύκλο , που “κράτησε” 2 χρόνια , θα θέλαμε να κάνουμε τον δικό μας απολογισμό…

Το Site μας foroline.gr , δημιουργήθηκε στις αρχές του 2014 από την Ομάδα Συνεργατών Foroline ως μετεξέλιξη του http://foroline.blogspot.gr/ , με την φιλοδοξία να αποτελέσει ένα εργαλείο ενημέρωσης των Πελατών και των Φίλων του Γραφείου μας.

Αναγνωρίζοντας ότι στο διαδίκτυο η πληροφορία παρέχεται αφειδώς και μάλιστα πολλές φορές , κουραστικά  επαναλαμβανόμενη , θελήσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης ,  έγκαιρα και έγκυρα , πρώτα και κύρια  στους Πελάτες μας κερδίζοντας χρόνο και αμεσότητα στη Ενημέρωση.

Στη πορεία βρέθηκαν κοντά μας πολλοί περισσότεροι  που επέλεξαν να μας παρακολουθούν , αναζητώντας το «“Ένα Θέμα… Μια Είδηση… Κάθε Μέρα !!!»  , στη λογική ότι μια «Μια Είδηση…» που ενδιαφέρει σε καθημερινή βάση , «Ένα Θέμα…»  που αναλύεται , μπορεί πιο εύκολα να διαβαστεί στη καθημερινότητα  χωρίς να κουράζει.

Επιλέξαμε επίσης  να διασφαλίζουμε , την εγκυρότητα της Είδησης και του Θέματος αποφεύγοντας την “πληροφορία” , την μελλοντολογία και τη ιδιότυπη τρομολαγνεία των πολλαπλών “πληροφοριών” που δημιουργούν τελικά , παραπληροφόρηση και “κλίμα”…

Ολοκληρώνοντας λοιπόν αυτόν το κύκλο…
Βρισκόμαστε με 685 δημοσιεύσεις , με πάνω από 500 εγγεγραμμένους φίλους & φίλες  που καθημερινά λαμβάνουν στο μεηλ τους το Θέμα της ημέρας , με πάνω από 1.000 “ακόλουθους” στη σελίδα μας στο facebook , με 1.000 επισκέπτες  κατά μέσο όρο, κάθε μέρα μέσα στο 2015 , με 240 απαντήσεις σε ερωτήματα αναγνωστών μας , με 3 κληρώσεις δώρων στους εγγεγραμμένους στο site αναγνώστες  και με 360.000 αναγνώσεις των θεμάτων μας.

Όλα αυτά χωρίς καμία προώθηση του site , χωρίς καμία διαφήμιση του σε οποιοδήποτε μέσο , χωρίς καμία οικονομική απολαβή ή συναλλαγή…

Πίσω από αυτή τη προσπάθεια οι Συνεργάτες μας , με βασικό και καθοριστικό “δημιουργό” , τον επικεφαλής της Τεχνικής Ομάδας του site κ. Δημήτρη Νεοφώτιστο  που υπήρξε πάντα παρών με τις συμβουλές & τις επεμβάσεις του…

Ένα ευχαριστώ σε Όλους & Όλες και μια υπόσχεση…
Συνεχίζουμε πιο έμπειροι ,με την ίδια διάθεση σε ένα νέο και πιο πλούσιο περιβάλλον.

Ας δούμε μαζί , τα  5 πιο δημοφιλή Άρθρα μας του τελευταίου χρόνου…

Μισθωτοί-Συνταξιούχοι : Φορολογία Για Τη Δήλωση 2015

Τεκμήρια 2014 : Τι Ισχύει Για Τη Δήλωση 2015 Και Οι Αποδείξεις…

Δηλώσεις 2015 : Οι Ημερομηνίες Του Νόμου… (Ανανέωση)

Η Τιμή Της Τσίχλας Και Ο Λογιστής Σας…

ΕΠΕ & Προσωπικές Εταιρείες : Φορολογία Για Τη Δήλωση 2015

και οι πιο δημοφιλείς σελίδες μας…

Κατεβάστε Αρχεία

Θέματα Δηλώσεων 2015

Οδηγός Τραπ. Συναλλαγών

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.