ΔΕΗ: Ηλεκτρονικός Λογαριασμός- υπηρεσία e-bill

0

Η υπηρεσία e-bill έχει αναβαθμιστεί από τις 16.06.2017, έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να έχουν αυτόματη πρόσβαση, με ασφάλεια, στους λογαριασμούς ρεύματος όλων των ακινήτων που οι λογαριασμοί εκδίδονται στο όνομά τους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για λήψη μόνον ηλεκτρονικού λογαριασμού ή και μηνιαίου λογαριασμού, αντί διμηνιαίου, σε όσους το επιθυμούν.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο e-bill;
Η εγγραφή γίνεται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας dei.gr, στην ενότητα ebill ανάλογα με την κατηγορία πελάτη που ανήκετε (φυσικό πρόσωπο/ιδιώτης, νομικό πρόσωπο/εταιρεία, πελάτης πολλαπλού), συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.



Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις οδηγίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

 

Με την σωστή συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, αποστέλλονται αυτόματα με SMS ο Κωδικός Ενεργοποίησης στο κινητό σας και e-mail Ενεργοποίησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( email) που δηλώσατε.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στην υπηρεσία “e-bill”.

Ανανέωση

Οι χρήστες που είχαν εγγραφεί πριν τις 16.06.2017, θα πρέπει να ανανεώσουν την εγγραφή τους προκειμένου να επωφεληθούν από την αναβαθμισμένη υπηρεσία.

Κατά την ανανέωση εγγραφής, θα χρειαστεί να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία: Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (ΑΔΤ) ή Διαβατηρίου

Εάν τα παραπάνω στοιχεία είναι ίδια με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για το συγκεκριμένο Κωδικό Εταίρου, τότε η ανανέωση της εγγραφής ολοκληρώνεται άμεσα.

Στην περίπτωση που τα στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή δεν επιβεβαιωθούν ή δεν υπάρχουν καταχωρημένα στη ΔΕΗ, ο χρήστης θα πρέπει να αποστείλει αποδεικτικό ΑΦΜ (οποιοδήποτε έγγραφο του TAXIS) και φωτοαντίγραφο της Ταυτότητας

.Η διαδικασία μπορεί να γίνει:

α) ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ,

β) τηλεφωνικά, μέσω του 11770 ή

γ) σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.




Μετά την ανανέωση εγγραφής, θα εμφανιστούν αυτόματα όλα τα ακίνητα των οποίων οι λογαριασμοί ρεύματος εκδίδονται στο συγκεκριμένο όνομα, εφόσον υπάρχουν στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ καταχωρημένα τα προσωπικά στοιχεία. Διαφορετικά θα πρέπει να επαναληφθεί η παραπάνω διαδικασία για κάθε ακίνητο.

Για λογαριασμούς ρεύματος που εκδίδονται σε διαφορετικό όνομα, θα πρέπει να γίνει άλλη εγγραφή στην υπηρεσία e-bill.

Με την υπηρεσία e-bill info της ΔΕΗ σας δίνεται η δυνατότητα :

  • Δυνατότητα να βλέπετε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά
  • Πρόσβαση στους λογαριασμούς του τελευταίου 12μήνου
  • Επιλογή για λήψη μόνο ηλεκτρονικού λογαριασμού
  • Αυτόματη εμφάνιση των λογαριασμών όλων των ακινήτων που είναι στο όνομά σας
  • Δωρεάν ενημέρωση με SMS ή email για την έκδοση των λογαριασμών σας
  • Ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών σας, εύκολα και με ασφάλεια.
  • Νέο! Επιλογή λήψης λογαριασμού ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.