Υπηρεσίες

Το Γραφείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του, τον Δεκέμβριο του 1989.

Από τότε μέχρι σήμερα, με την ευθύνη του Λογιστή-Φοροτεχνικού Τάσου Σακελλαρόπουλου διαμορφώθηκε η «Ομάδα Συνεργατών Foro­line-ADC» που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες & Συνεργάτες του Κλάδου και όχι μόνο.

Το 2009 παρουσιάσαμε και θέσαμε σε εφαρμογή το Πρόγραμμα «Foro­line­To­tal sup­port η ολική υποστήριξη της επιχειρηματικής δράσης…» επιθυμώντας να προσφέρουμε στη Μικρομεσαία επιχείρηση ένα «μπουκέτο» υπηρεσιών που κρίναμε ότι είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της , στα νέα δεδομένα της εποχής.
Μια πλειάδα επιχειρήσεων μας εμπιστεύτηκε , διαμορφώνοντας ένα νέο Πελατολόγιο ενεργών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας.

(Πατήστε στη φωτό)

Η επέλαση της οικονομικής κρίσης τα επόμενα χρόνια μας βρίσκει έτοιμους να αντιμετωπίσουμε , μαζί με τις επιχειρήσεις τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία κυρίως της Μικρομεσαίας επιχείρησης.
Τη στιγμή αυτή αποφασίζουμε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο σε Ανθρώπινο δυναμικό κυρίως , αλλά και σε εξοπλισμό και μέσα , που θα μας ισχυροποιήσουν περαιτέρω μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Εκδίδουμε και αποστέλλουμε μηνιαία το «Ενημερωτικό Έντυπο» ‚το οποίο μετεξελίσσεται στο τού ηλεκτρονικό blog μας και τέλος «ανεβάζουμε» το σημερινό site της Ομάδας Συνεργατών Foro­line , το www.foroline.gr , προσφέροντας έγκαιρη και έγκυρη καθημερινή ενημέρωση στους Πελάτες μας , αλλά και σε κάθε φορολογούμενο.
Τον Ιούνιο του 2014 συνδημιουργούμε με Συνεργάτες του Γραφείου μας , τη Λογιστική και Φοροτεχνική Εταιρεία «FINANCIAL – Accoun­tant  Depart­ment and Co-Operates» , δίνοντας νέα παράλληλη ώθηση στο εγχείρημα που ξεκινήσαμε το 1989.

«Μαζί Συνεργαζόμαστε…»
Το «Επιχειρείν» δεν υπήρξε ποτέ μια εύκολη υπόθεση, ας δώσουμε την ευκαιρία στη Συνεργασία, Σήμερα…

Η Ομάδα Συνεργατών Foroline
FINANCIAL – Accountant Department and Co-Operatesforoline_adc_sc_logo_588_x2

* Η φωτογραφία είναι Έργο του Γάλλου Ζωγράφου  Edouard Vuillard (1868 – 1940)