Εκτός Θέματος : Νέο ΔΣ στο Εθνικό Θέατρο…

0

ethniko_theatro_010513

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη. στο πρώτο θέατρο της Χώρας , στο Εθνικό Θέατρο.

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου , ενώ το υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι :

Αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Κατζουράκης, εικαστικός, σκηνοθέτης, ομότιμος καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Αμαλία Μουτούση, ηθοποιός,
Ιωσήφ Βιβιλάκης, θεατρολόγος, καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα  ως εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων
και οι Ρήγας Αξελός και Ταξιάρχης Χάνος ως εκπρόσωποι του  Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

401ad67efb21aa2c70a6c091ed0208be

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου , που πρόκειται για έναν σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη διεύθυνε από το 1974 μέχρι σήμερα το Θέατρο Στοά στου Ζωγράφου και ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το Βιογραφικό του νέου Προέδρου του Εθνικού θεάτρου.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έχει οριστεί ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός, με αναπληρωτή καλλιτεχνικός διευθυντή τον Θοδωρή Αμπαζή.

Διαβάστε επίσης το πιο δημοφιλές άρθρο στο site μας τη εβδομάδα που πέρασε
Το Άρθρο μας

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.