Ενημερωθείτε από το foroline.gr…

2

Como-Publicar-Um-Site-Que-Não-Está-Pronto-0

Στη προσπάθεια της ενημέρωσης των φορολογούμενων για τα φορολογικά θέματα γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις το site μας ενημερώνει συνεχώς 2 σελίδες του , όπου εύχρηστα μπορείτε να επισκεφτείτε και να λάβετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε καθώς και να συνδεθείτε  μέσα από συνδέσμους  σε διάφορες σχετικές υπηρεσίες ή δικτυακούς τόπους.

Επισκεφτείτε λοιπόν τις σελίδες μας :

Κατεβάστε Αρχεία

Θέματα Δηλώσεων 2015

Διευκρινίζουμε ότι το site απευθύνεται κυρίως σε φορολογούμενους και σε μια καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να υποκαταστήσει ή συναγωνιστεί εξειδικευμένα site που απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών.
Σε περίπτωση δε ,  δημοσίευσης θεμάτων και link , άλλων δικτυακών τόπων αναφέρεται πάντα η πηγή με σαφή ένδειξη και επισήμανση.

Διευκρινίζουμε επίσης για ακόμα μια φορά ότι το site μας , ούτε διαφημίζεται επαγγελματικά , ούτε διαθέτει στο χώρο του  διαφημίσεις από τι οποίες προσδοκά έσοδα μέσω των επισκέψεων των αναγνωστών του.

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ on

    Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε μία απάντηση στο εξής ερώτημα που αφορα το Ε2:
    θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο Έ2 επειδή το ακίνητο μου ήταν ενοικιασμένο σε άλλον ενοικιαστή μέχρι 30/04/2014 και απο 01/05/2014 άλλαξε ο ενοικιαστής αλλά και το ενοίκιο και ως εκ τούτου πρέπει να γίνουν οι αλλαγές για να συμφωνούν τα εισοδήματα με αυτά που θα δηλώσουν οι ενοικιαστές,
    Πάω στο Ε2 και αφού ζητήσω διόρθωση και κάνω την πρώτη διόρθωση στούς μήνες που καθόταν ο πρώτος ενοικιαστής και αφου κάνω την διόρθωση
    μου βγάζει το μήνυμα

    Τα ακαθάριστο εισόδημα που δηλώθηκε δεν αντιστοιχεί στο γινόμενο ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣΧΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑΧΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    Βέβαια εν μέρει φαίνεται λογικό γιατί δεν είναι συμπληρωμένοινοι 12 Μήνες
    αλλά αφού δεν ήταν ο ίδιος ενοικιαστής όλο τον χρόνο και πρέπει να συμπληρώσω και τούς μήνες και το ενοίκιο του νέου ενοικιαστή οπότε θα είναι 12 μήνες αλλά με διαφορετικό μίσθωμα.
    Σας παρακαλώ πολύ για την απάντηση σας γιατί έχω ΄΄κολλήσει΄΄ στην κυριολεξία.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  2. Αναγράφετε το ακίνητο 2 φορές δηλαδή για κάθε ενοικιαστή ξεχωριστά , με τα στοιχεία τους , τη διάρκεια (4+8 μήνες για τον καθένα) και το αντίστοιχο μίσθωμα για τον καθένα με το σωστό γινόμενο.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.