Forolinευζήν 2019… Σας ακούμε πάντα! Τα αποτελέσματα της έρευνας μας

0

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας που αφορά στην αξιολόγηση του foroline.gr, σας ζητήσαμε για ακόμα μια φορά τη γνώμη και τα σχόλια σας για το site στο οποίο είστε εγγεγραμμένοι.
Χωρίς να υποβάλετε  κανένα προσωπικό σας στοιχείο, σεβόμενοι απόλυτα την ιδιωτικότητα σας, ζητήσαμε τη συμμετοχή σας στην ετήσια έρευνα μας. Επιδιώκουμε να σας ακούσουμε, λαμβάνοντας σοβαρά τις απόψεις & τα σχόλια σας, διαμορφώνοντας την εικόνα αλλά και τη θεματολογία του site, υποστηρίζοντας όμως τη βασική φιλοσοφία του Forolinευζήν.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την συμμετοχή σας και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της έρευνας  Forolinευζήν 2019… Σας ακούμε πάντα!

 









Και κάτι για τα σχόλια σας…

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του site που πέρα από τις απαντήσεις στα ερωτήματα της έρευνας μας, ανέγραψαν και σχόλια στην προαιρετική φυσικά αυτή επιλογή.
Κριτικά σχόλια, που σαφώς μας βοηθούν να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις, αλλά συνάμα να πάρουμε κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια…

Από τα σχόλια σας, προέκυψε η ανάγκη να δώσουμε κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις :

  • Κανένα άρθρο μας δεν “κλειδώνεται” , είναι προσβάσιμο πάντα και σε όλους/ες, ακόμα και για αναδημοσίευση με βάση τους όρους λειτουργίας του site.
  • Υπήρξε ένα μικρο χρονικό διάστημα, που η δυνατότητα σχολίων στα άρθρα ήταν απενεργοποιημένη λόγω τεχνικού προβλήματος, που ήδη έχει αποκατασταθεί.
  • Η πιθανή επανάληψη κάποιων θεμάτων, οφείλεται στην απήχηση των άρθρων αυτών από το κοινό που μας παρακολουθεί, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένοι ή όχι κάποιοι σε αυτό.
  • Αν και το foroline.gr δεν είναι βιοποριστικό μέσο για τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό, προσπαθούμε πάντα να απαντάμε τόσο στα ερωτήματα σας, όσο και στα μέιλ  που μας αποστέλλονται.
    Η  έλλειψη χρόνου ή η αναρμοδιότητα μας σε κάποιο θέμα ή ακόμα και κάποιο τεχνικό θέμα, πιθανόν να μην μας επέτρεψε να απαντήσουμε σε κάποιο σχόλιο ή μέιλ που μας στείλατε.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας…
Η Ομάδα του “Forolinευζήν”

 







Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.