Kοινωνικό μέρισμα (2):Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

0

Τη διαδικασία με την οποία θα γίνουν οι αιτήσεις για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος περιέγραψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού γραμματέα, μόλις εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση θα ανοίξει η πύλη και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 θα έχει καταβληθεί το μέρισμα.

Η διαδικασία, όπως ανέφερε είναι η εξής:

«θα μπαίνει ο ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr (δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα) χρησιμοποιώντας κωδικούς του Taxis.

Αρχικά ζητείται ο ΑΜΚΑ, το email και αριθμός κινητού τηλεφώνου για να σταλεί ειδοποίηση. Η φόρμα είναι προσυμπληρωμένη με το φορολογητέο εισόδημα του 2016. Επίσης πρέπει να δηλωθεί έγκυρος αριθμός IBAN τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα».

Αναφορά έκανε ο γενικός γραμματέας και στους φιλοξενούμενους. Όπως είπε

«οι φιλοξενούμενοι είναι δηλωμένοι. Αν προκύψει κάποιο θέμα, θα σταματήσει η διαδικασία και θα ειδοποιηθεί ο φιλοξενούμενος ώστε να μπει στο Taxis και να δηλώσει ότι συναινεί να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία του».



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.