Εκλογές στην ΕΦΕΕΑ: Η Γενική συνέλευση το Σάββατο 13/10/2018

0

Με την Τακτική Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής ξεκινά τη διαδικασία των εκλογών, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου της  και των αντιπροσώπων της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΦΕΕ (ΠΟΦΕΕ).

Τα θέματα της Συνέλευσης θα είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και  η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών για το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ αλλά και για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ.

Η Συνέλευση θα γίνει στο  Ξενοδοχείο ΝΟVOTEL , οδός Μιχαήλ Βόδα 4-6 στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στις 11.00 το πρωί.

Οι εκλογές δε για το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ αλλά και για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ, θα γίνουν το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 06 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εκλογές αυτές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία, λόγω των διεργασιών που υπάρχουν στην μεγαλύτερη Ένωση φοροτεχνικών της Χώρας, αλλά και  της ανάγκης να υπάρξει μια αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική ηγεσία, διεκδίκησης των αιτημάτων των Λογιστών που σήμερα ασφυκτιούν από τα προβλήματα που υφίστανται στην άσκηση του επαγγέλματος τους.

Το www.foroline.gr , θα βρίσκεται εδώ όλο αυτό το διάστημα για να σας ενημερώνει για τις διεργασίες αυτές, δίνοντας “βήμα” λόγου και διαλόγου σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους, θεωρώντας ότι η ενεργή συμμετοχή των Λογιστών και στην εκλογική διαδικασία είναι πράγματι ιδιαίτερα σημαντική.




Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.