Συμφωνητικά : Επιτέλους ηλεκτρονικά !!!

0

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΆ

Η κατάθεση των 3μηνιαίων Συμφωνητικών-Συμβάσεων ακολουθούσε εδώ και χρόνια τη παλιά καλή “συνταγή” της επίσκεψης στη Δ.Ο.Υ ,με όλες τις γνωστές επιπτώσεις των απίστευτων ουρών ειδικά της ημέρες της λήξης της προθεσμίας.

«2. Τα συμφωνητικά που καταρτίζονται μεταξύ επιτηδευματιών ή τρίτων καταχωρούνται από κάθε υπόχρεο επιτηδευματία ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής TAXISnet με την ονομασία «Κατάσταση Συμφωνητικών παραγράφου 16 άρθρου 8 ν.1882/90», ως συνημμένο υπόδειγμα, η οποία υποβάλλεται μέχρι την 20η ημέρα των μηνών Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου, Οκτωβρίου εκάστου έτους, στην οποία (κατάσταση) συμπεριλαμβάνονται τα συμφωνητικά που καταρτίστηκαν το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό τρίμηνο».

Η έκδοση -μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ– της Απόφασης της ΓΓΔΕ , επιτέλους βάζει τέλος στη διαδικασία της επίσκεψης στη Δ.Ο.Υ , για τη κατάθεση των 3μηνιαίων Συμφωνητικών-Συμβάσεων , που πια θα κατατίθενται ηλεκτρονικά.

Σε αναμονή λοιπόν , της εμφάνισης της σχετικής εφαρμογής στο taxisnet…

Διαβάστε επίσης το πιο δημοφιλές άρθρο στο site μας τη εβδομάδα που πέρασε
Το Άρθρο μας

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.