Φαντασμαγορική αλλαγή χρονιάς στο «Σταύρος Νιάρχος»- Ελεύθερη είσοδος

0




Με ένα μεγάλο σόου πυροτεχνημάτων και μουσικής το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γιορτάσει την αλλαγή της χρονιάς προσκαλώντας το κοινό στον εντυπωσιακά φωταγωγημένο χώρο του.

Από τις 22.30 και μετά αρχίζει η προετοιμασία για την αλλαγή του χρόνου, με τον Palov να προθερμαίνει με τις μουσικές του τούς επισκέπτες για τον ερχομό του νέου χρόνου. Την αλλαγή της χρονιάς, θα σηματοδοτήσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων ακριβώς τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά τα decks θα αναλάβει ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός του BBC Gilles Peterson με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica.

Μαζί του θα είναι και ο MC General Rubbish. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, να ξεκινήσουν τη χρονιά δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNFRUN: 2018 FIRST RUN!, έναν μεταμεσονύκτιο αγώνα δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ (με προεγγραφή στο snfcc.org/snfrun).

Τέλος, το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ ειδικά για αυτή τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 02.00 το πρωί, όπως και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

1η Ιανουαρίου 2018

Την πρώτη μέρα του νέου έτους, Δευτέρα 01/01, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα αναμεταδόσει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης, με τον διάσημο μαέστρο Riccardo Muti στη διεύθυνση, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 12.15, ενώ το απόγευμα, στις 18.30, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, σε μετάδοση, τη συναυλία της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, σε διεύθυνση του Simon Rattle και προσκεκλημένη την διάσημη μεσόφωνο Joyce DiDonato.

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org 

 



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.