Τα αποτελέσματα της έρευνας του “forolinευζήν”… Σας ευχαριστούμε

0

Ολοκληρώθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2018 η έρευνα που πραγματοποίησε το site μας στα εγγεγραμμένα μέλη του, με τίτλο “Forolinευζήν… Σας ακούμε πάντα!. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που συμμετείχατε. τα σχόλια σας και τις δικές μας διευκρινήσεις.

 

Δείτε λοιπόν τους πίνακες με τις ερωτήσεις
και τις δικές σας απαντήσεις και τα σχόλια:

 Τα σχόλια σας :

NO COMMENTS
Ευχαριστώ για την φιλοξενία να είστε καλά!
Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω για την ενημέρωση αλλά και για τα άρθρα που δημοσιεύεται
Πολύ καλό σαιτ!!!
Σε Κάθε ανάρτηση σας διαφορετικής ημέρας αναφέρονται συνεχώς τα ίδια και τα ίδια που έχουν αναφερθεί προηγούμενες ημέρες
ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Συνεχίστε,όσο αντέχετε.
τελεια ενημερωση.συγχαρητηρια συνεχειστε.
1 mail τηνεβδομαδα ειναι πιο πιθανο να το διαβασω
Είστε εξαιρετικοί, μου προσφέρετε πολλή και ποικίλη γνώση και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΜΠΡΑΒΟ .
Καλή δύναμη! …για να συνεχίσετε έτσι … και καλύτερα!
πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα
Θα ήθελα παρακαλώ όταν κάνουμε κάποιες ερωτήσεις στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις σας, να υπάρχει ανταπόκριση. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Το ενημερωτικό σας, είναι ελαφρύ, γρήγορα προσπελάσιμο, τα θέματα ενδιαφέροντα
Συγχαρητήρια είστε ο μόνος που δεν μένετε μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους, συνεχίστε με ΘΆΡΡΟΣ
ΜΙΑ ΛΕΞΗ . ΜΠΡΑΒΟ .
ευχαριστώ
Πολύ ενδιαφέρον
ολα καλα

… Και οι δικές μας παρατηρήσεις και τα σχόλια μας

Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο site και συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα, που είχε σαν σκοπό τη δική σας αξιολόγηση, στη δική μας προσπάθεια. Η επιλογή της αξιολόγησης από εσάς θα είναι συνεχής, γιατί πολύ απλά έτσι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνουμε καλύτεροι…
Η έρευνα αυτή ήταν ανώνυμη, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα κάθε μέλους που είναι εγγεγραμμένο στο site, άλλωστε και η εγγραφή δεν προϋποθέτει τη λήψη κανενός άλλου προσωπικού στοιχείου εκτός από κάποιο ενεργό μέηλ για πρακτικούς και μόνο λόγους που αφορούν στην αποστολή του καθημερινού newsletter.
Κάποια λοιπόν δικά μας συμπεράσματα & σχόλια, που προέκυψαν από την έρευνα…
  • Πάνω από το 70% των συμμετεχόντων, βαθμολογούν την αισθητική εικόνα του site από 8 έως 10, με άριστα το 10, ενώ το ίδιο περίπου ποσοστό βαθμολογεί παρόμοια και την ευκολία αναζήτησης θεμάτων στο foroline.gr.
  • To 64% περίπου επιθυμεί την αποστολή ενός newsletter την ημέρα, ενώ ένα 34% πιθανόν ίσως και παραπάνω μέηλ.
  • Οι κατηγορίες θεμάτων που “ενδιαφέρουν πολύ” ποσοστιαία είναι τα: Φορολογικά, Οικονομικά, Λογιστικά και Εργασιακά.
  • Οι συμμετέχοντες, ως προς την απασχόληση τους είναι κατά ποσοστό: Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Συνταξιούχοι, Μισθωτοί, Άνεργοι & Επιχειρηματίες.

Τέλος κάποιες αναγκαίες διευκρινήσεις που προκύπτουν από τα σχόλια σας…




  • Τα σχόλια σας κάτω από τα δημοσιευμένα άρθρα μας έχουν κυρίως, την έννοια της έκφρασης άποψης & κριτικής επί του άρθρου, της συμπλήρωσης κάποιας πληροφορίας ή τη διόρθωση κάποιου σημείου στο άρθρο. Η διατύπωση ερωτήσεων είναι σαφώς ελεύθερη και οι διαχειριστές του site στην συντριπτική πλειοψηφία των ερωτήσεων, απαντούν. Από αίσθημα ευθύνης απέναντι σας, στις ερωτήσεις που δεν δίδονται απαντήσεις προκύπτει θέμα αναρμοδιότητας μας να απαντήσουμε.
    Επιπρόσθετα το site είναι ενημερωτικό, δίνει πληροφορίες μέσα από τα άρθρα του και ο αναγνώστης με δική του επιλογή αξιοποιεί την πληροφορία ή όχι.
  • Στο καθημερινό newsletter πέραν από τους τίτλους των άρθρων της ημέρας, προβάλλονται και οι τίτλοι των πιο δημοφιλών άρθρων (από πλευράς αναγνωσιμότητας) του τελευταίου 48ωρου. Ως εκ τούτου υπάρχει επανάληψη τίτλων άρθρων, ίσως και πολλές φορές μέσα σε μια εβδομάδα ή και μέσα στο μήνα.
    Η επιλογή των δημοφιλών άρθρων στηρίζεται στα καθημερινά στατιστικά αναγνωσιμότητας, που εκδίδει το site.
  • Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά σας λόγια, συνεχίζουμε όσο αντέχουμε… “Να ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία, με το Forolinευζήν”

Foroline: Το πέρασμα στο Ευζήν



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.