Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου στο ΚΠΙ “Σταύρος Νιάρχος”, με ελεύθερη είσοδο για όλους

0

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος από 1η Νοεμβρίου ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα μέχρι την 1η Δεκεμβρίου όταν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα μεταμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν εορταστικές στιγμές, με ένα
πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο για όλους χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου, με 30 ξεχωριστά βίντεο στα social media του ΚΠΙΣΝ, και θα συνεχιστεί μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, όταν κάθε γωνιά θα φωτιστεί και στο Κανάλι θα μας περιμένει το παγοδρόμιο που θα λειτουργεί και φέτος καθημερινά.

Και, βεβαίως, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα αποχαιρετήσουμε το 2018 και θα καλωσορίσουμε το νέο έτος με πυροτεχνήματα, ένα μεγάλο πάρτι και τον καθιερωμένο πλέον αγώνα δρόμου SNF RUN.

Φυσικά δεν θα λείπουν ούτε και φέτος κάποιες μεγάλες εκπλήξεις τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας πολύ σύντομα! Μέχρι τότε, ο προγραμματισμός μας παραμένει πολυποίκιλος και τον Νοέμβριο, με πολλή μουσική, από την Eleanor Friedberger, την Olga Kouklaki και τους Jazz Baroque, το δεύτερο θεατρικό αναλόγιο της σεζόν, διαλέξεις, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Ingmar Bergman και, όπως πάντα, πλήθος εργαστηρίων,σεμιναρίων και δραστηριοτήτων, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου

Οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες από όλους.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.