Προς ξενόφοβους: «Μη λέτε μετά ήρθε ο Τομ Χανκς και μάς πήρε τις δουλειές…»

0

Ως γνωστόν, την Παρασκευή που περασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού, ο Τομ Χανκς ,μετά από σχετική πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, χάρη στην οποία γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά.

Με βάση τον σχετικό νόμο, μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, ο ηθοποιός και η οικογένεια του έχουν περιθώριο ενός έτους για να αποδεχτούν τυπικά την πολιτογράφησή τους και να ορκιστούν ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών.

Τη συγκεκριμένη είδηση σχολίασε με καυστικό τρόπο η Έλενα Ακρίτα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. «Άμα θετε τον Χάνκς Έλληνα να τον πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές» έγραψε χαρακτηριστικά. Και ο νοών νοείτω…



Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.