Αδήλωτα τετραγωνικά: Ο λογαριασμός έρχεται μαζεμένος στη ΔΕΗ

0

Ο λoγαριασμός για όσους δήλωσαν τα αδηλωτά τετραγωνικά έρχεται μαζεμένος στη ΔΕΗ. Οι δήμοι άρχισαν να στέλνουν στους πολίτες τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των δημοτικών τελών και του ΤΑΠ που προκύπτουν μετά την επεξεργασία.

Τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες που έλαβαν ήδη το ραβασάκι από δήμους οι οποίοι ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των δηλώσεων που υποβλήθηκαν, αφορούν τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων που δήλωσαν είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Οι έξτρα χρεώσεις για δημοτικά τέλη και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας που χτυπούν τώρα την πόρτα των ιδιοκτητών ακινήτων έχουν υπολογιστεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2020. Για παράδειγμα, ιδιοκτήτης ακινήτου στη Σαρωνίδα έλαβε από τον δήμο ειδοποιητήριο για να πληρώσει έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 το ποσό των 83,25 ευρώ που προέκυψε από τη διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων της κατοικίας του. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα επιπλέον τετραγωνικά του ακινήτου του και έχει υπολογιστεί αναδρομικά από τις αρχές του έτους.

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/


Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.