Εκλογές ΕΦΕΕΑ: Οι παρατάξεις που συμμετέχουν στη διαδικασία

0

Με τη συμμετοχή 5 παρατάξεων, συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής, μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Η διαδικασία που αφορά στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, της Εξελεγκτικής επιτροπής, του Πειθαρχικού Συμβουλίου αλλά και των αντιπροσώπων της ΕΦΕΕΑ στην ΠΟΦΕΕ.
πραγματοποιείται από 01/03-04/03 και από 08/03-13/3 στο Ξενοδοχείο ΝΟVOTEL, που βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Βόδα 4-6 στην Αθήνα και ώρες από  11:00πμ  έως  19:00μμ.

Τη ψήφο των Λογιστριών και των Λογιστών της Αττικής διεκδικούν 5 παρατάξεις (κατά αλφαβητική σειρά):

  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ («ΑΣΦΕΑ»)
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.ΦΟ)
  • ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  ΛΟΓΙΣΤΩΝ- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
  • ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ – «ΕΚΕΛΦΑ»

Οι 4 από τις παραπάνω παρατάξεις συμμετείχαν και στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕΑ διαθέτοντας τις εξής έδρες:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ: 5 έδρες
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ («ΑΣΦΕΑ»): 2 έδρες
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ («ΕΚΕΛΦΑ»): 1 έδρα
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  ΛΟΓΙΣΤΩΝ- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ: 1 έδρα

Οι θέσεις των παρατάξεων που συμμετέχουν στις φετινές εκλογές, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από τον κόμβο https://www.taxheaven.gr/ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Να θυμίσουμε επίσης ότι στις εκλογές κάθε συνάδελφος/φισα μπορεί να επιλέξει να θέσει, στο ψηφοδέλτιο της επιλογής του/της,  για το Δ.Σ έως και 9 σταυρούς , για την Εξελεγκτική έως και 2 σταυρούς, για το Πειθαρχικό έως και 4 σταυρούς και για αντιπροσώπους για την ΠΟΦΕΕ  έως και 20 σταυρούς.

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.