Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

0

theoxaris_tweet_99

Άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαρτίου η δικτυακή πύλη του taxisnet , για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων Φυσικών Προσώπων. Η εφαρμογή θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 , όπου και λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων Φυσικών Προσώπων .

Εν αρχή βέβαια μέχρι τις 28 Μαρτίου , δεν είναι δυνατόν να υποβληθεί καμία δήλωση φορολογουμένου με εισοδήματα μισθωτών , συνταξιούχων , επαγγελματιών και επιχειρήσεων διότι δεν έχει λήξει η υποβολή των σχετικών βεβαιώσεων από εργοδότες και επαγγελματίες που “έλαβαν” υπηρεσίες από μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες το 2013.

Παράλληλα θεωρούμε ότι υπάρχουν και άλλα σημεία που επιδέχονται ακόμα διευκρινήσεις για την υποβολή των δηλώσεων και ως εκ τούτου το Γραφείο μας , θα ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων Φυσικών Προσώπων μετά τις 27  Απριλίου 2014.
Σημειώνουμε επίσης ότι η φιλοσοφία σύνταξης  καθώς και η φορολογική αντιμετώπιση των φετινών εισοδημάτων δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , γεγονός που μας υποχρεώνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα νέα δεδομένα.
Τέλος μείνετε “συντονισμένοι” στο site μας για να ενημερώνεστε καθημερινά , για τα θέματα που αφορούν την υποβολή της δήλωσης σας.

Ομάδα Συνεργατών foroline
Τάσος Σακελλαρόπουλος

 

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.