Η «άγνωστη» ζωή του Χίτλερ

0

Στις 20 Απριλίου του 1889 γεννιέται ο Αδόλφος Χίτλερ, ο μεγαλύτερος δικτάτορας που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Γνωστές οι απόψεις του περί υπεροχής της Αρίας Φυλής και απεχθείς οι πράξεις του κατά των Εβραίων. Τι ξέρεις όμως πραγματικά για τον Αδόλφο Χίτλερ;

1. Το 1939 προτάθηκε για Nobel Ειρήνης από τον Σουηδό πολιτικό, Ερικ Μπραντ, ο οποίος τέσσερις μέρες μετά απέσυρε την πρότασή του…

2 Το όνομα του Χίτλερ θα ήταν “Adolf Schicklgruber”. Ο πατέρας του άλλαξε το επίθετο του το 1877.

3. Είχε ένα πορτρέτο του Henry Ford πίσω από το γραφείο του θεωρώντας τον ως «έμπνευση»

4. Υπήρξε ο πρωτεργάτης των πλαστικών κουκλών για sex προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μετάδοση της σύφιλης στους στρατιώτες του όταν ήταν με ιερόδουλες υποχρεώνοντας τους να κουβαλούν στο σακίδιο τους μια τέτοια κούκλα για όποια στιγμή το χρειαστούν.

5. Ήταν κατά του τσιγάρου κάνοντας την πρώτη καμπάνια κατά του καπνίσματος και έχοντας πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για… κακές συνήθειες.

6. Ήταν χορτοφάγος

7. Δεν πήγε ούτε μια φορά σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αφήνοντας όλοι τη δουλειά για τους έμπιστους του τους οποίους είχε «εκπαιδεύσει» λεπτομερώς

8. Ήθελε να γίνει ιερέας ή καλλιτέχνης προσπαθώντας να μπει στην Ακαδημία της Βιέννης 2 φορές αλλά του αρνήθηκαν και τις 2 αυτές φορές, ενώ μετά τα θάνατο της μητέρας του, έζησε στο δρόμο για 4 χρόνια πουλώντας κάρτες που είχε ζωγραφίσει ο ίδιος.

9. Οι απόπειρες εναντίον του ήταν 42 είτε με συνηθισμένους τρόπους όπως είναι το δηλητήριο και ο βομβαρδισμός είτε με πιο ευρηματικούς όπως η χρήση γυναικείων ορμονών στο φαγητό του από την Αμερικάνικη Μυστική Υπηρεσία.

10. Έκανε χρήση 28 φαρμάκων για να αντιμετωπίσει διάφορες παθήσεις του όπως ήταν η σύφιλη την οποία λένε ότι κόλλησε από μια Εβραία ιερόδουλη στη Βιέννη, ενώ έκανε και ενέσεις τεστοστερόνης.

11. Είχε ψύχωση με την ανιψιά του την οποία είχε κλεισμένη απαγορεύοντας της να συναντήσει φίλους της με τη φήμη να έχουν ερωτικές επαφές και την ίδια να αυτοκτονεί σε ηλικία 23 ετών.

12. Άλλαξε το μουστάκι του κατά τη διάρκεια του Α` Παγκοσμίου Πολέμου δίνοντας το σχήμα που ξέρουμε γιατί έδειχνε τη μύτη του μικρότερη.

13. Λάτρευε τη σοκολάτα και μάλιστα προσπάθησε να σκοτώσει τον Winston Churchill με βόμβα σοκολάτας, κάτι που εντόπισαν οι πράκτορες του Βρετανού πολιτικού.

14. Ο πρώτος έρωτας του Χίτλερ ήταν Εβραία αλλά δεν είχε το θάρρος να της μιλήσει ποτέ.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.